KOMMENDE ARRANGEMENTER

Dato: 10. februar 2022

Digital omstilling af forretningen med fokus på resultater

Vært: Green.Click A/S [Aalborg]
Green.Click Knowledge Center klæder dig på til at opnå succes online. Vi får den fundamentale viden på plads og forbereder os til den digitale omstilling gennem praktiske øvelser, der tager udgangspunkt i din forretning.

Dato: 15. februar 2022

Tilskud og finansiering til din eksport

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer til virtuel netværksmøde, hvor vi laver status op tilskuds- og finansieringsmulighederne til eksporten. Eventet afsluttes med to speeddating-møderunder.

Dato: 2. marts 2022

ISO-certificering & Networking

Vært: Röchling Industrial Alligaabro A/S [Allingåbro]
Hos Röchling Industrial Alligaabro er fokuset på ISO-certificeriner stort og gennemsyrer hele virksomhedens DNA. Denne dag sætter netværket fokus på, hvad ISO-certificeringer har af betydning for din virksomhed og hvordan de bidrager til FNs 17 Verdensmål.

Dato: 10. marts 2022

Outsourcing - med dansk kvalitet

Vært: DS-Wollenberg ApS [Veflinge]
Denne dag besøger AndersenB2B-netværket DS-Wollenberg ApS, der har mere end 40 års erfaring som underleverandør til jern og metalindustrien. Virksomheden outsourcer store dele af deres produktion til Vietnam, hvilket betyder de kan levere en høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

Dato: 7. april 2022

Produktionsstyring & Networking

Vært: TRECO A/S [Aalestrup]
AndersenB2B-netværket besøger metalvirksomheden TRECO A/S og ser nærmere på strategien bag en effektiv produktionsstyring. Vi dykker bl.a. ned i de udfordringer der kan opstå, når en virksomhed er i eksplosiv vækst og udvikling.

Dato: 12. april 2022

Specialløsninger til industrien

Vært: Virtuelt møde
Virtuelt netværksmøde vedr. specialløsninger til industrien.

Dato: 21. april 2022

Virksomhedsbesøg & Networking

Vært: JEROS A/S [Ringe]
JEROS A/S er en succesfuld, international virksomhed med mere end 55 års erfaring indenfor udvikling, produktion og salg af pladerensere, opvaskemaskiner og kassevaskere til detail og industri. Under corona har virksomheden med succes indført en 4-dages arbejdsuge. Bliv klogere på dette og mange andre ”smart solutions” fra den fynske virksomhed, mens du går hjem med nye og relevante netværkskontakter.

Dato: 3. maj 2022

Biogas & Networking

Vært: Bigadan A/S [Horsens]
Netværket besøger Bigadans biogasanlæg i Horsens. Denne dag lærer vi mere om biogasbranchen og den praktiske anvendelse af biogasteknologi.

Dato: 19. maj 2022

Zen-teknik & Networking

Vært: Zenbusiness [Skørping]
Den mentale trivsel på arbejdspladsen er alfa omega for fælleskabet, effektiviteten og idé-udviklingen. Derfor sætter vi denne dag fokus på den mentale trivsel og hvordan du ved hjæp af konkrete værktøjer kan nulstille dit mindset og skabe større ro i din hverdag.

Dato: TBA

Social ansvarlighed & Networking

Vært: JobFOKUS [Aalborg]
Denne dag sætter vi i samarbejde med JobFOKUS fokus på virksomheders sociale ansvar og hvilke fordele det har for en virksomhed at investere i Små Job Med Mening.

Dato: TBA

Email-marketing for B2B virksomheder

Vært: TEXTA A/S [Åbyhøj]
Netværket besøger content-marketing bureauet TEXTA A/S i Aarhus. Denne dag lærer vi mere om, hvordan email-marketing kan være et effektivt redskab for B2B-virksomheder.

Dato: TBA

Grøn omstilling & Networking

Vært: Reguvent ApS [Skanderborg]
Med springbræt fra ventilationsbranchen dykker vi ned i den grønne omstilling og diskuterer muligheder og udfordringer for danske SMV'er.

Tidligere afholdte arrangementer

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.