KOMMENDE ARRANGEMENTER

Dato: 1. juni 2023

Udnyt dine muligheder med Emerging Markets

Vært: EMN-netværket [Ribe]
Kom med til case-orienteret debat om, hvordan vi udnytter væksten i ASEAN og en række markeder i Afrika til vores forretningsmæssige fordel. Eksport, sourcing eller videreudvikling af eksisterende projekter.

Dato: 7. juni 2023

Når kvalitet og innovation betyder alt for global succes + lær dit netværk bedre at kende

Vært: Thyborøn Skibssmedie A/S [Thyborøn]
Thyborøn Trawldoor gør det fænomenalt godt globalt, med en position som verdens førende producent af trawlskovle i mere end 50 år. Vi kommer til at høre om, hvordan de har opnået at være market leaders globalt ved bl.a. at have konstant fokus på kvalitet og højteknologisk udvikling af deres produkter. Arrangementet kombineres med socialt program, hvor du lærer dit netværk bedre at kende.

Dato: 24. august 2023

Forædling og sporing af dine ressourcer

Vært: Stena Recycling A/S [Grenå]
Udover en rundvisning på det imponerende Grenå-anlæg, bliver du klogere på, hvad der sker med dine ressourcer, når de forlader adressen i de blå containere. Det er afgørende i dag at have fokus på forædling og bedre udnyttelse af ressourcer; ikke mindst i forbindelse med de nye ESG-rapporteringskrav, derfor glæder vi os til en aktiv paneldebat med nogle af Stena Recycling A/S’ dygtigste eksperter.

Dato: September

TBA

Vært: TBA
Info på vej

Dato: Oktober

TBA

Vært: TBA
Info på vej

Dato: 8. november 2023

Skab succes med kunderejsen

Vært: System Cleaners A/S [Aalborg]
Vi besøger System Cleaners® A/S i Aalborg, som producerer open plant cleaning solutions til den globale drikke- og fødevareindustri. KUNDEREJSEN som omdrejningspunkt for arrangementet; hvordan kortlægger og systematiserer du kunderejsen i din virksomhed?

Tidligere afholdte arrangementer

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.