KOMMENDE ARRANGEMENTER

Dato: 30. november 2022

Networking & Virksomhedsbesøg

Vært: DHT Group A/S [Hovedgård]
Virksomhedsbesøg og netværksarrangement hos DHT Group A/S i Hovedgård. DHT er en del af Dueholm koncernen, som i mere end 30 år har produceret økologiske æg til bl.a. Coop. DHT Group producerer i dag højteknologisk udstyr til fødevareindustrien.

Dato: 15. december 2022

Netværksjulefrokost

Vært: AndersenB2B [Aalborg]
Invitation til årets AndersenB2B-julefrokost torsdag den 15. december i Aalborg med masser af hyggeligt samvær og mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Dato: 11. januar 2023

Recycling, sustainability & Networking

Vært: Phidan Engineering [Skanderborg]
Til dette møde bliver vi klogere på Phidan og dykker ned i bæredygtige løsninger set med industrivirksomhedens øjne. Hvordan griber og skaber du bæredygtige løsninger og hvordan ser tendenserne ud pt?

Dato: 31. januar 2023

Salg anno 2023 for B2B-virksomheder + Networking

Vært: Röchling Industrial Allingaabro A/S [Allingaabro]
Virksomhedsbesøg og netværksarrangement hos Röchling Industrial Allingaabro A/S; en del af Europas største aktør indenfor plast- og kompositfremstilling. Fokus på mødet vil være salgstendenser og teknikker anno 2023 for B2B-virksomheder.

Dato: 16. marts 2023

Networking & robotløsninger til fødevareindustrien

Vært: Universal Robots A/S [Odense]
Netværksmøde og virksomhedsbesøg hos Universal Robots A/S; verdens førende producent af collaborative robotter. Til dette møde får du indblik i en global virksomhed med vokseværk, hvor vi særlig kommer til at fokusere på løsninger og muligheder til drikke- og fødevareindustrien.

Dato: 29. marts 2023

Branding for industrivirksomheder + Networking

Vært: Norbech A/S [Svenstrup]
Kom med hos Norbech A/S; en nordjysk maskinproducent af innovativt procesudstyr til den globale seafoodindustri. Norbech A/S skiftede i september 2022 navn fra Uni-Food Technic A/S efter en længere udvikling- og brandingproces. Branding for B2B-segmentet vil være i fokus.

Dato: 10. maj 2023 (TBC)

Ahead together; vokseværk, fastholdelse & networking

Vært: TRECO A/S [Aalestrup]
Metalvirksomheden, [TRECO A/S](https://treco.dk/), har de seneste år været i en rivende udvikling og udvider konstant stablen af medarbejdere. Kom med på rejsen og mød en række spændende industrivirksomheder i netværksrunderne.

Tidligere afholdte arrangementer

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.