KOMMENDE ARRANGEMENTER

Dato: 27. januar 2021

Eksport og Sprog

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer til virtuelt netværksmøde for eksport-interesserede virksomheder. Arrangementet indeholder et skarpt oplæg om eksport og sprog v/ World Translation A/S. Mødet kombineres desuden med 3 virtuelle speeddating-møderunder á 15 minutter.

Dato: 11. februar 2021

Fødevarebranchen og underleverandører hertil

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer til virtuelt netværksmøde for alle virksomheder med interesse i og/eller leverance til fødevarebranchen. Udover et branche-relevant oplæg (TBA) kombineres mødes med 3 virtuelle speeddating-møderunder á 15 minutter.

Dato: 23. februar 2021

El, Automation & Networking

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer til virtuelt netværksmøde for alle virksomheder med interesse i og/eller leverance til el- og automationsbranchen.

Dato: 3. marts 2021

Jern&Metal-branchen & Networking

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer til virtuelt netværksmøde for alle virksomheder med interesse i og/eller leverance til Jern&Metal-branchen. Udover et branche-relevant oplæg fra Aviatec ApS, kombineres mødes med 3 virtuelle speeddating-møderunder á 15 minutter.

Dato: 17. marts 2021

Den nye verden med Covid-19

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer sammen med Guardian-srm til virtuelt netværksmøde med fokus på den nye post-COVID-tidsalder. Mødet kombineres desuden med 3 virtuelle speeddating-netværksrunder á 15 minutter.

Dato: 15. april 2021

B2B Convention 2021

Vært: Lego House [Billund]
Vi gentager succesen og inviterer til B2B Convention med fokus på netværk, forretning og debatter om, hvordan man skaber succes som SMV.

Dato: 23. april 2021

Hvordan sikres et glidende ejerskifte

Vært: Uni-Food Technic A/S [Svenstrup]
Et ejerskifte kan være en stor mundfuld for en virksomhed, og der kan ofte være store udfordringer forbundet med processen. Til dette netværksarrangement samles vi hos Uni-Food Technic A/S, som i 2019 har været igennem et vellykket ejerskifte.

Dato: 29. april 2021

Biogas & Networking

Vært: Bigadan A/S [Horsens]
AndersenB2B besøger Bigadan A/S, som har mere end 30 års international erfaring i praktisk anvendelse af biogasteknologi. Anlægget i Horsens er i den grad en unik netværksramme.

Dato: 27. maj 2021

Sprog & Eksport

Vært: World Translation [Tilst]
Hvis du arbejder med eksport, ved du, hvor vigtigt sproget er. En oversættelse fra dansk til tysk kan ikke bare fikses med google translate. Det ved World Translation alt om.

Dato: 6. maj 2021

50 år med svejsning

Vært: Migatronic A/S [Fjerritslev]
50 år med svejsning - Migatronic A/S er en af verdens førende leverandører af svejsemaskiner. Oplev virksomheden til dette netværksarrangement med gode debatter og fire netværksrunder.

Dato: 3. juni 2021

Sårbarhed i Jern&Metal; når livet takler drømmene

Vært: Aviatec ApS [Nørresundby]
Virksomhedsbesøg og netværksarrangement hos Aviatec ApS i Nørresundby, som er førende indenfor friktionssvejsning. Fokus på den sårbare situation, der kan opstå i en virksomhed, når livet takler drømmene.

Dato: Ny dato på vej

3D rørlaserskæring - industriens fremtid

Vært: QuickTube A/S [Odense]
Denne dag gør QuickTube os klogere på, hvad 3D rørlaserskæring har af betydning for industriens fremtid.

Dato: 25. august 2021

Tilskud og finansiering til din eksport

Vært: AndersenB2B ApS
AndersenB2B inviterer til virtuel netværksmøde, hvor vi laver status op tilskuds- og finansieringsmulighederne til eksporten. Eventet afsluttes med to speeddating-møderunder.

Dato: 23. september 2021

Internationalisering & Networking

Vært: AndersenB2B ApS
AndersenB2B inviterer til virtuelt internationaliseringsnetværksmøde, hvor Andersen Consult vil præsentere nye eksport- og internationaliseringsstrategier i kølvandet på Covid-19. Eventet afsluttes med to speeddating-møderunder.

Tidligere afholdte arrangementer

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.