KOMMENDE ARRANGEMENTER

Dato: 12. august 2021

Hvordan sikres et glidende ejerskifte

Vært: Uni-Food Technic A/S [Svenstrup]
Et ejerskifte kan være en stor mundfuld for en virksomhed, og der kan ofte være store udfordringer forbundet med processen. Til dette netværksarrangement samles vi hos Uni-Food Technic A/S, som i 2019 har været igennem et vellykket ejerskifte.

Dato: 25. august 2021

Salg via netværk - det stærke ambassadørskab

Vært: FGT Business Research A/S & The Cantina ApS [Aarhus]
Denne dag er fokus på salg via netværk og det stærke ambassadørskab. Du kan se frem til at blive inspireret til at opbygge de vedvarende og tillidsfulde relationer i dit salg.

Dato: 3. september 2021

Biogas & Networking

Vært: Bigadan A/S [Horsens]
AndersenB2B besøger Bigadan A/S, som har mere end 30 års international erfaring i praktisk anvendelse af biogasteknologi. Anlægget i Horsens er i den grad en unik netværksramme.

Dato: 15. september 2021

50 år med svejsning

Vært: Migatronic A/S [Fjerritslev]
50 år med svejsning - Migatronic A/S er en af verdens førende leverandører af svejsemaskiner. Oplev virksomheden til dette netværksarrangement med gode debatter og fire netværksrunder.

Dato: 23. september 2021

Vækst & Networking

Vært: Axacon A/S [Randers]
Virksomhedsbesøg og netværksarrangement hos Axacon A/S, der er eksperter i digitalisering af intern logistik. Denne dag sætter vi fokus på en praktisk tilgang til at investere i virksomhedens vækst.

Dato: 30. september 2021

Internationalisering & Networking

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer til virtuelt internationaliseringsnetværksmøde, hvor Andersen Consult vil præsentere nye eksport- og internationaliseringsstrategier i kølvandet på Covid-19. Eventet afsluttes med to speeddating-møderunder.

Dato: 12. oktober 2021

Industri & Produktion

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer til virtuelt netværksmøde for industri- og produktionsvirksomheder. Denne dag

Dato: 28. oktober 2021

Sprog & Eksport

Vært: World Translation [Tilst]
Hvis du arbejder med eksport, ved du, hvor vigtigt sproget er. En oversættelse fra dansk til tysk kan ikke bare fikses med google translate. Det ved World Translation alt om.

Dato: 10. november 2021

Når strategien går digitalt

Vært: SØBY A/S [Højslev]
Denne dag åbner SØBY A/S dørene for AndersenB2B-netværket, og du kan se frem til at skabe nye, spændende kontakter i møderunderne og blive inspireret af SØBY’s strategiproces, hvor kodeordene for virksomhedens nye strategi er troværdighed, digitalisering og vækst.

Dato: 16. november 2021

Tilskud og finansiering til din eksport

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer til virtuel netværksmøde, hvor vi laver status op tilskuds- og finansieringsmulighederne til eksporten. Eventet afsluttes med to speeddating-møderunder.

Dato: 25. november 2021

Netværksudbytte & Networking

Vært: Rokkedahl Energi ApS [Nibe]
AndersenB2B-netværket sætter fokus på at optimere sit netværksudbytte via et stærkt ambassadørskab.

Dato: 16. december 2021

Julefrokost: PREMIUMS ONLY

Vært: AndersenB2B ApS [Aalborg]
Vi afslutter netværksåret med en festlig julefrokost for alle PREMIUM-medlemmer. Aftenen krydres med sjove og festlige netværksøvelser.

Dato: 21. april 2022

Virksomhedsbesøg & Networking

Vært: JEROS A/S [Ringe]
JEROS A/S er en succesfuld, international virksomhed med mere end 55 års erfaring indenfor udvikling, produktion og salg af pladerensere, opvaskemaskiner og kassevaskere til detail og industri. Under corona har virksomheden med succes indført en 4-dages arbejdsuge. Bliv klogere på dette og mange andre ”smart solutions” fra den fynske virksomhed, mens du går hjem med nye og relevante netværkskontakter.

Tidligere afholdte arrangementer

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.