KOMMENDE ARRANGEMENTER

Dato: 27. april 2021

Salgstendenser i 2021

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer til virtuelt netværksmøde tirsdag den 27/4 med fokus på salgstendenser I 2021 – herunder både analoge og digitale værktøjer.

Dato: 5. maj 2021

Øget Dansk-Thailandsk samarbejde via netværk

Vært: Virtuelt møde
Dan-Thai Chamber of Commerce og AndersenB2B inviterer til virtuelt netværksmøde med det formål at etablere kontakt og netværksrelationer mellem danske erhvervsledere og beslutningstagere baseret i Thailand og Danmark.

Dato: 18. maj 2021

Marketing fra ”bunden” for tekniske SMV'er

Vært: Virtuelt møde
AndersenB2B inviterer til virtuelt netværksmøde tirsdag den 18/5 med fokus på marketing fra ”bunden” for tekniske SMV'er krydret med tre runder B2B-speeddating á 15 minutter.

Dato: 27. maj 2021

Sprog & Eksport

Vært: World Translation [Tilst]
Hvis du arbejder med eksport, ved du, hvor vigtigt sproget er. En oversættelse fra dansk til tysk kan ikke bare fikses med google translate. Det ved World Translation alt om.

Dato: 3. juni 2021

Virksomhedsbesøg & Networking

Vært: Aviatec ApS [Nørresundby]
Virksomhedsbesøg og netværksarrangement hos Aviatec ApS i Nørresundby, som er førende indenfor friktionssvejsning. Fokus på den sårbare situation, der kan opstå i en virksomhed, når livet takler drømmene.

Dato: Ny dato på vej

B2B Convention 2021

Vært: Lego House [Billund]
Vi gentager succesen og inviterer til B2B Convention med fokus på netværk, forretning og debatter om, hvordan man skaber succes som SMV.

Dato: 12. august 2021

Hvordan sikres et glidende ejerskifte

Vært: Uni-Food Technic A/S [Svenstrup]
Et ejerskifte kan være en stor mundfuld for en virksomhed, og der kan ofte være store udfordringer forbundet med processen. Til dette netværksarrangement samles vi hos Uni-Food Technic A/S, som i 2019 har været igennem et vellykket ejerskifte.

Dato: 3. september 2021

Biogas & Networking

Vært: Bigadan A/S [Horsens]
AndersenB2B besøger Bigadan A/S, som har mere end 30 års international erfaring i praktisk anvendelse af biogasteknologi. Anlægget i Horsens er i den grad en unik netværksramme.

Dato: 15. september 2021

50 år med svejsning

Vært: Migatronic A/S [Fjerritslev]
50 år med svejsning - Migatronic A/S er en af verdens førende leverandører af svejsemaskiner. Oplev virksomheden til dette netværksarrangement med gode debatter og fire netværksrunder.

Dato: 25. august 2021

Tilskud og finansiering til din eksport

Vært: AndersenB2B ApS
AndersenB2B inviterer til virtuel netværksmøde, hvor vi laver status op tilskuds- og finansieringsmulighederne til eksporten. Eventet afsluttes med to speeddating-møderunder.

Dato: 23. september 2021

Internationalisering & Networking

Vært: AndersenB2B ApS
AndersenB2B inviterer til virtuelt internationaliseringsnetværksmøde, hvor Andersen Consult vil præsentere nye eksport- og internationaliseringsstrategier i kølvandet på Covid-19. Eventet afsluttes med to speeddating-møderunder.

Tidligere afholdte arrangementer

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.