Hvad siger medlemmerne

Yderst professionel facilitering

Universal Robots A/S

Værtsvirksomhed i 2023

”Mange tak fordi I ville komme alle sammen, og tak til AndersenB2B for yderst professionelt arbejde og facilitering! Det var tydeligt, at deltagerne var engageret og fik noget med hjem; spændende mennesker og gode snakke. Især det med at tale sammen i små grupper fungerede supergodt.”

-Sune McDonald Bertelsen, Landechef DK, Universal Robots A/S

Den helt store værdi er for mig antallet af industri- og fremstillingsvirksomheder

Norbech A/S

PREMIUM-medlem siden 2021

”Den helt store værdi hos AndersenB2B er for mig antallet af industri- og fremstillingsvirksomheder blandt medlemmerne. Det giver mulighed for værdifuld sparring og erfaringsudveksling om emner som eksport, ledelse, branding, bæredygtighed, supply chain osv. Det betyder noget, at mange andre i gruppen står med samme udfordringer som én selv. På den måde kan vi både dele succeser og frustrationer med hinanden. Desuden er de mange virksomhedsbesøg også en god måde at hente inspiration med hjem til vores egen fabrik.”

-Kurt Bech Christensen, CEO og ejer, Norbech A/S

AndersenB2B er et stærkt netværk for både eksport- og fremstillingsvirksomheder

Aller Aqua A/S

PREMIUM-medlem siden 2022

”AndersenB2B er et stærkt netværk for både eksport- og fremstillingsvirksomheder, hvor sparring og erfaringsudveksling er i fokus, uanset om man er en mindre eller større organisation. De aktive debatter og individuelle møderunder i kombination med relevante virksomhedsbesøg giver mig stor værdi.”

-Ole Haubro, Sales Director, Aller Aqua A/S

Det bedste netværksmøde jeg har været med til i meget lang tid

System Cleaners A/S

PREMIUM-medlem siden 2022

”Vi var vært for et AndersenB2B-møde i 2022, og det var en fantastisk dag med fokus på fødevareindustrien og med positiv stemning hele vejen igennem. Ikke mindst deltagerrekord her i huset; dybt imponeret over, at der kom deltagere kørende fra hele landet, og endda fra Sverige. Det bedste netværksmøde jeg har været med til i meget lang tid.”

-Peter Freiesleben, Adm. Direktør, SYSTEM CLEANERS® A/S

Et af Danmarks mest relationsskabende netværk

FGT Business Research A/S

PREMIUM-medlem siden 2021

“AndersenB2B er om noget et erhvervsnetværk, der skaber varige relationer. Vi lærer hinanden at kende i de meget effektive grupper, der bliver nedsat under hvert arrangement. Her kommer det enkelte medlems kompetencer virkeligt i spil, og det giver os nogle enestående muligheder for at åbne døre for hinanden – netop fordi vi lærer hinandens spidskompetencer at kende.
Derfor er er AndersenB2B ganske enkelt et af de mest relations skabende netværk i Danmark.
Alle virksomheder der beskæftiger sig med B2B salg og markedsføring, kan jeg varmt anbefale at tage del i AndersenB2B”

–Michael Flintholm, Indehaver af FGT Business Research A/S

Matchet med nye kunde- og samarbejdsmuligheder hver gang

DHT Group A/S

PREMIUM-medlem siden 2022

“I AndersenB2B-netværket har jeg mødt nye kunder som efterfølgende har givet nogle gode møder, fremsendte tilbud og fået en masse sparring og inspiration fra de andre netværksdeltagere, som jeg møder til netværksarrangementerne og via de opsatte 1-1 møder. Det er første gang jeg prøver et netværkskoncept, hvor gruppen er sammensat på ny hver gang, og dermed bliver jeg også matchet med nye kunde- og samarbejdsmuligheder hver gang i de forskellige speeddating-runder. Det er et plus, at den personlige og uformelle tilgang bevares samtidig med at fokus på at skabe forretning er i højsædet."

-Torben Iversen, Salgschef hos DHT Group A/S

Klart det bedste netværksmøde jeg til dato har været en del af

Dancutter A/S

PREMIUM-medlem siden 2019

"Jeg vil igen takke for et fedt arrangement i går, det var virkelig en fornøjelse at have jer på besøg! Dedikerede mennesker, super atmosfære, og en afslappethed, der bare gjorde at folk ikke gemte sig – klart det bedste netværksmøde jeg til dato har været en del af!! Jeg syntes især at den varme stol og de grupper du satte os ud i var helt særlige! Meget anderledes end det jeg har set eller prøvet før.”

–Niels Danielsen, Sales & Export Manager, Dancutter A/S

Der er altid styr på det og god stemning

Ampliqon A/S

PREMIUM-medlem siden 2016

“Dejligt at deltage i arrangementer, som I står for. Der er altid styr på det og god stemning. Man er tryg, hvilket gør udbyttet bedre, når paraderne er nede. Jeg fik desuden også gode faglige inputs i forhold til export.”

–Helle Thestrup, CEO hos Ampliqon A/S

NYE KUNDER VIA FACILITERET B2B-SPEED-DATING

AndersenB2B-netværket skaffer dig nye kunder, leverandører og samarbejdspartnere ved at matche dig med 240+ relevante netværkskontakter via events og 1-1 møder på tværs af brancher og industrier.

Fokus: At skabe relationer og forretning med og til hinanden via faciliteret matchmaking.

Med AndersenB2B får du netværksarrangementer i et nyt format. Det handler ikke om skåltaler og irrelevante oplæg - men derimod om faciliteret speed-dating og sparring mellem relevante virksomheder. Til alle netværksmøder får du dit eget, skræddersyet mødeprogram, hvor du på forhånd er blevet matchet med relevante virksomheder.

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.