Hvad siger medlemmerne

Intet mindre end fantastisk og super givende

Aquaporin A/S

”Det var intet mindre end fantastisk og super givende at have besøg af AndersenB2B og en af deres netværksgrupper fra Sjælland/Fyn. Masser af gode diskussioner omkring brugen af AI i vores salgsarbejde inkl. et par nye perspektiver.”

-Søren Robenhagen, Commercial Director, Aquaporin A/S

Et stærkt netværk med dygtige netværkere, der hjælper hinanden

Dansk Maskinindustri A/S

”Formatet passer rigtig godt til mig, og industrigruppen består af mange dygtige netværkere, der er der for at hjælpe hinanden. Jeg er med for at udvide vores forretning på nye områder og for at hente inspiration fra andres erfaringer. Det er virkelig et stærkt netværk.”

-Morten Koch, Partner, Dansk Maskinindustri A/S

Stort set alle virksomhederne kan jeg se værdi i at sparre med

Thyborøn Skibssmedie A/S

”Jeg er virkelig imponeret over, hvor relevant deltagerlisten var til netværksmødet ude hos os i Thyborøn. Stort set alle virksomhederne kan jeg bruge til noget eller se værdi i at sparre med. Masser af værdifulde input, og derfor bliver vi da nødt til at være med i netværket. Meget mere af det fremover.”

-Lars Andreasen, Ejer, Thyborøn Skibssmedie A/S

Stort potentiale for samarbejde; formatet fungerer sgu

DOT Steel Coating A/S

”Vi spænder bredt som medlemmer, vi kan noget forskelligt, men overodnet har vi alle med industri at gøre. Det fungerer rigtig godt, og giver et stort potentiale for at samarbejde og skabe muligheder blandt hinandens kontakter. Formatet fungerer sgu godt, og det er fedt, at I får noget debat i gang, og at snakken bare kører.”

-Michael Sigvardt, Fabrikschef, DOT Steel Coating A/S

Det gik rent ind hos mig

Dancutter A/S

”Tak for gode og inspirerende oplæg, der gik rent ind hos mig! Endnu engang en fornøjelse at møde nye spændende mennesker i gode rammer.
AndersenB2B; I gør det godt”

-Dorthe Johansen, General Manager, Dancutter A/S

Ses med garanti næste gang

VN Steel ApS

”Tak for endnu et godt netværksmøde. Spændende at komme til at kende og lære hinanden endnu bedre for hver gang vi er sammen.
Ses med garanti næste gang”

-Allan Trip Nielsen, CEO og ejer, VN Steel ApS

Yderst professionel facilitering

Universal Robots A/S

”Mange tak fordi I ville komme alle sammen, og tak til AndersenB2B for yderst professionelt arbejde og facilitering! Det var tydeligt, at deltagerne var engageret og fik noget med hjem; spændende mennesker og gode snakke. Især det med at tale sammen i små grupper fungerede supergodt.”

-Sune McDonald Bertelsen, Landechef DK, Universal Robots A/S

Stor lyst i netværket til at dele synspunkter og erfaringer

VARO Specialmaskiner A/S

”Jeg fik i går mulighed for at deltage som gæst i AndersenB2B netværket og mange tak for det. Inspirerende og spændende møde med gode relevante emner og stor lyst i netværket til at dele synspunkter og erfaringer. Ærlige netværk giver bare god energi og lyst til mere af det”

-Michael Andersen, Varo Specialmaskiner A/S

Et netværk som virkelig giver input og konstruktive tanker

Aktive Energi Anlæg A/S

”Tak for et inspirerende besøg med et netværk, som virkelig kan give input og konstruktive tanker. Jeres arbejde og netværk giver i dén grad værdi for deltagere og værter.”

-Kim Jørgensen, CEO, Aktive Energi Anlæg A/S

AndersenB2B er et stærkt netværk for både eksport- og fremstillingsvirksomheder

Aller Aqua A/S

”AndersenB2B er et stærkt netværk for både eksport- og fremstillingsvirksomheder, hvor sparring og erfaringsudveksling er i fokus, uanset om man er en mindre eller større organisation. De aktive debatter og individuelle møderunder i kombination med relevante virksomhedsbesøg giver mig stor værdi.”

-Ole Haubro, Sales Director, Aller Aqua A/S

Det bedste netværksmøde jeg har været med til i meget lang tid

System Cleaners A/S

”Vi var vært for et AndersenB2B-møde i 2022, og det var en fantastisk dag med fokus på fødevareindustrien og med positiv stemning hele vejen igennem. Ikke mindst deltagerrekord her i huset; dybt imponeret over, at der kom deltagere kørende fra hele landet, og endda fra Sverige. Det bedste netværksmøde jeg har været med til i meget lang tid.”

-Peter Freiesleben, Adm. Direktør, SYSTEM CLEANERS® A/S

Et af Danmarks mest relationsskabende netværk

FGT Business Research A/S

"AndersenB2B er ganske enkelt et fantastisk, relationsskabende erhvervsnetværk med fokus på alle de spændende virksomheder, der danner landets rygrad, SMV‘erne. Vi lærer hinanden at kende i de meget effektive grupper, der bliver nedsat under hvert arrangement. Her kommer det enkelte medlems kompetencer virkeligt i spil, og det giver os nogle enestående muligheder for at åbne døre for hinanden – netop fordi vi lærer hinandens spidskompetencer at kende. Tag med som gæst og oplev AndersenB2B-effekten.”

–Michael Flintholm, Indehaver af Flintholm Global Holding

Klart det bedste netværksmøde jeg til dato har været en del af

Dancutter A/S

"Jeg vil igen takke for et fedt arrangement i går, det var virkelig en fornøjelse at have jer på besøg! Dedikerede mennesker, super atmosfære, og en afslappethed, der bare gjorde at folk ikke gemte sig – klart det bedste netværksmøde jeg til dato har været en del af!! Jeg syntes især at den varme stol og de grupper du satte os ud i var helt særlige! Meget anderledes end det jeg har set eller prøvet før.”

–Niels Danielsen, Sales & Export Manager, Dancutter A/S

Der er altid styr på det og god stemning

Ampliqon A/S

“Dejligt at deltage i arrangementer, som I står for. Der er altid styr på det og god stemning. Man er tryg, hvilket gør udbyttet bedre, når paraderne er nede. Jeg fik desuden også gode faglige inputs i forhold til export.”

–Helle Thestrup, CEO hos Ampliqon A/S

Bliv en del af AndersenB2B

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

KOM MED SOM GÆST

SE NETVÆRKSGRUPPER

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.