Hvad siger medlemmerne

Virtuelle netværksmøder 1-1: Det her kan altså virkeligt også noget

Zenbusiness

PREMIUM-medlem siden 2019

“Superfedt format. Det er sjovest at være 'rigtig' sammen, men det her kan altså virkeligt også noget. Især ideen med, at vi kan snakke sammen én til én i breakouts er dét, der virkelig giver mening. Tak for jeres kreativitet og vilje til at udvikle i en tid, hvor netop dét kan være svært.”

–Frank Poulsen, Indehaver af Zenbusiness

I fik ret - det virker faktisk

Kontormøber.dk A/S

PREMIUM-medlem siden august 2020

"I fik jo ret…. Vi får faktisk noget ud af medlemsskabet. Ikke mange netværksgrupper jeg har været med i, hvor jeg kan sige det samme."

–Torben Møller, Adm. Direktør og ejer, Kontormøbler.dk A/S

Højt humør og nye aftaler

Deltagerfeedback fra event hos Kontormøbler.dk

September 2020

-"Energiboost - helt høj af engagementet der udvises hele vejen rundt."
-"Fantastisk velorganiseret facilitering af netværk."
-"Selv tak for en vildt god dag, og tak for at lave det her netværk, som I gør - det betyder faktisk en hel del for mig."
-"Udover at tage derfra med højt humør og et par aftaler, blev jeg mindet om, hvor fantastisk mange hjælpsomme iværksættere og mennesker, der findes. Det var virkelig en skøn dag!"
-"Tak for endnu et superfedt og givende arrangement."
-"Familiært, lidt anderledes end normalt: Men rigtig godt."
-"TAK for en fantastisk dag i et skønt netværk - og humøret blev kun bedre i jeres selskab."
-"Tak for en fantastisk dag til alle jer skønne positive mennesker der var med."
-"Bliver overrasket hver gang over energien hos AndersenB2B - Faciliteret networking."
-"I supergodt selskab på en af de mange møder i AndersenB2B i dag hos KontorMøbler.dk. Jeg er altid i bedre humør, når jeg tager hjem fra de møder."
-"Super godt møde der var debut for mig. Glæder mig til forhåbentligt at se jer alle igen."
-"Tusind tak for en rigtig god dag og nogle rigtig spændende netværksrunder. Det var mit først møde men bestemt ikke det sidste."

Klart det bedste netværksmøde jeg til dato har været en del af

Dancutter A/S

PREMIUM-medlem siden 2019

"Jeg vil igen takke for et fedt arrangement i går, det var virkelig en fornøjelse at have jer på besøg! Dedikerede mennesker, super atmosfære, og en afslappethed, der bare gjorde at folk ikke gemte sig – klart det bedste netværksmøde jeg til dato har været en del af!! Jeg syntes især at den varme stol og de grupper du satte os ud i var helt særlige! Meget anderledes end det jeg har set eller prøvet før.”

–Niels Danielsen, Sales & Export Manager, [Dancutter A/S](https://dancutter.com/dk/

Rig mulighed for at generere forretning

SystemGruppen A/S

PREMIUM-medlem siden 2019

“I en sæson, hvor de fleste netværksgrupper er lukket pga. corona-situationen, har AndersenB2B's netværk været åbnet. Vi har afholdt nogle rigtig gode netværksmøder online - som ikke blot har været online kaffe-aftaler. Hvis man kommer forberedt og selv søger den individuelle kontakt, er der rig mulighed for at generere forretning.".”

–Samuel Sommer, SystemGruppen A/S

Ikke en kaffeklub - det har betydet meget for min forretning

Zenbusiness

PREMIUM-medlem siden 2019

“Lad mig slå et slag for netværket AndersenB2B. Her tager man rent faktisk responsen fra os medlemmer seriøst og eksekverer på det med det samme. Her er man utrolig nysgerrig på, hvad vi oplever i vores møder med hinanden og hvordan vi kan optimere på det i forhold til der, hvor vi hver især er med vores forretning. Det er mere end guld værd. Og det betyder, at det hele tiden flytter sig og er i live. Hvis din oplevelse er, at business netværk er en kaffeklub for dem, der ikke har noget at lave, så tjek det her netværk ud; for mig har det betydet rigtig meget for min forretning.”

–Frank Poulsen, Indehaver af Zenbusiness

Der er altid styr på det og god stemning

Ampliqon A/S

PREMIUM-medlem siden 2016

“Dejligt at deltage i arrangementer, som I står for. Der er altid styr på det og god stemning. Man er tryg, hvilket gør udbyttet bedre, når paraderne er nede. Jeg fik desuden også gode faglige inputs i forhold til export.”

–Helle Thestrup, CEO hos Ampliqon A/S

Matchet med nye kunde- og samarbejdsmuligheder hver gang

Ventipart ApS

PREMIUM-medlem siden maj 2019

“Allerede på et halvt års deltagelse i AndersenB2B-netværket har jeg mødt nye kunder som efterfølgende har givet nogle gode møder, fremsendte tilbud og fået en masse sparring og inspiration fra de andre netværksdeltagere, som jeg møder til netværksarrangementerne og via de opsatte 1-1 møder. Det er første gang jeg prøver et netværkskoncept, hvor gruppen er sammensat på ny hver gang, og dermed bliver jeg også matchet med nye kunde- og samarbejdsmuligheder hver gang i de forskellige speeddating-runder. Det er et plus, at den personlige og uformelle tilgang bevares samtidig med at fokus på at skabe forretning er i højsædet."

-Torben Iversen, Salgschef hos Ventipart ApS

Ny kunde via speed-dating-møde

Blue IT ApS

PREMIUM-medlem siden juni 2018

"Jeg har været premium-medlem hos AndersenB2B siden 2018 og har først og fremmest fået en ny kunde via netværket og de opsatte speed-dating-møder. Derudover får jeg stærk eksponering af vores forretning Blue IT og vores projekter samt en masse inspiration fra andre medlemmer via netværks- og speed-dating-møderne, og ikke mindst nye relationer som kan føre til samarbejder. Desuden har jeg fået nogle rigtig gode oplevelser ved de forskellige virksomhedsbesøg, da netværksmøderne holdes ude hos medlemmerne i industrien."

-Brian Nonbo, Partner, Blue IT ApS

Deltager-feedback på netværksmøde

Event afholdt i Aalborg 21. november 2019

“Superfedt! Mødet i går gav en hel masse, så vi har sult efter mere.”

“Meget mere plenum-lead deling ved tavlen. Har aldrig set den før.”

“Tak for et super arrangement i dag. Godt tiltag med de specifikke søgninger. Det gør det så meget nemmere at hjælpe hvis folk kommer med konkrete søgninger. Super fedt.. og thumps up fra min side.”

"Superskarpt styret networking."

Aktivt netværk med resultater

2M Ståldesign ApS

PREMIUM-medlem siden september 2018

”På kort tid har jeg via AndersenB2B-netværket fået opsat fem 1-1 møder med relevante virksomheder i netværket. Aktivt netværk med konkrete resultater - det kan vi li'."

-Michael Feifer Møller, Direktør, 2M Ståldesign ApS

De bedste match for speed dating

NORNA Playgrounds A/S

PREMIUM-medlem siden november 2017

”Tak for en helt perfekt dag, og fedt I på forhånd havde lavet de bedste match for speed dating.”

-Peter Bjerregaard, Adm. Direktør, NORNA Playgrounds A/S

NORNA Playgrounds A/S er en af verdens førende producenter af natur-legepladser. Virksomheden bruger bl.a. AndersenB2B-netværket til at opnå sparring/inspiration og kontakt til relevante underleverandører og samarbejdspartnere. Desuden er NORNA aktive deltagere på de forskellige netværksarrangementer.

Eksponering og aktiv networking lige i øjet

Universal Color & Chemical ApS

PREMIUM-medlem siden maj 2018

”Det var en fornuftig beslutning at blive en del af AndersenB2B-netværket. Udover deltage på de mange relevante og forretningsorienterede netværksarrangementer, bruger vi også vores medlemskab til at få eksponeret vores virksomhed. Senest fik vi delt en artikel i det ugentlige nyhedsbrev [AndersenNews] og på Linkedin, som resulterede i 1600+ visninger uden noget arbejde fra vores side. News eksponering & aktiv networking lige i øjet."

-Mads Christoffersen, Adm. Direktør, Universal Color & Chemical ApS

Værdi for pengene

JS Proputec A/S

PREMIUM-medlem siden januar 2018

"Tak for et fantastisk netværksmøde med relevant indhold og interessante deltagere, der bekræfter mig i, at jeg får værdi for pengene med mit premiummedlemskab."

-Anders Rytter Madsen, Adm. Direktør, JS Proputec A/S .

NYE KUNDER VIA FACILITERET B2B-SPEED-DATING

AndersenB2B-netværket skaffer dig nye kunder, leverandører og samarbejdspartnere ved at matche dig med 240+ relevante netværkskontakter via events og 1-1 møder på tværs af brancher og industrier.

Fokus: At skabe relationer og forretning med og til hinanden via faciliteret matchmaking.

Med AndersenB2B får du netværksarrangementer i et nyt format. Det handler ikke om skåltaler og irrelevante oplæg - men derimod om faciliteret speed-dating og sparring mellem relevante virksomheder. Til alle netværksmøder får du dit eget, skræddersyet mødeprogram, hvor du på forhånd er blevet matchet med relevante virksomheder.

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.