Branding for industrivirksomheder + Networking

Virksomhedsbesøg og netværksarrangement hos Norbech A/S; en nordjysk maskinproducent af innovativt procesudstyr til den globale seafoodindustri. Norbech A/S skiftede i september 2022 navn fra Uni-Food Technic A/S efter en længere udvikling- og brandingproces. Der sker rigtig meget på netop den digitale front for B2B-virksomheder og industrisegmentet, og dét emne vil derfor være omdrejningspunktet for debatten til dette netværksmøde.

Kom med og få et indblik i en fremstillingsvirksomhed i verdensklasse, der selv har været igennem både et ejerskifte, navneændring og ny digital tilstedeværelse de seneste år. Adm. Direktør og ejer, Kurt Bech Christensen, er en flittig netværker, der gerne deler ud af egne erfaringer. Du kan derfor være sikker på en værdifuld dag fyldt med gode netværkskontakter og masser af sparring. Mødet kombineres med tre matchmakingrunder á 15 minutter, hvor du på forhånd får tilsendt dit eget, individuelle mødeprogram med relevante match.

Program - onsdag den 29. marts 2023:
08.45: Kaffe og morgenbrød
09.00: Velkommen + navnerunde v/ Sanne Kjeldsteen, AndersenB2B
09.20: Norbech A/S' rejse som debatformat
10.00: Branding for industrivirksomheder - debat og workshop
11.00: Rundvisning
11.30: 3 matchmakingrunder á 15 minutter
12.30: Let frokost og uformel networking
13.00: Tak for i dag

Vært/adresse:
Norbech A/S, Norbech A/S, Jellingvej 30, Svenstrup

Tilmelding: *
Som medlem tilmeldinger du dig mødet via AndersenB2B-appen, og som gæst tilmelder du dig via mail til sak@andersenb2b.com.

*Ved tilmelding gives der accept til distribuering af navn, mail og telefonnummer via deltagerliste samt modtagelse af vores ugentlige nyhedsbrev (som dog til enhver tid kan afmeldes).

Seneste arrangementer

Dato: 16. marts 2023

Networking & robotløsninger til fødevareindustrien

Robotterne er kommet for at blive - selv hos SMVerne

Dato: 28. februar 2023

Salg og udvikling uden skyklapper + Networking

Virksomhedsbesøg og netværksarrangement hos Röchling Industrial Allingaabro A/S.

Dato: 3. februar 2023

Networking & Eksport

Rokkedahl Energi ApS leverer bæredygtige energiløsninger til landbrug og industri i form af varmevekslere. Til dette møde deler vi eksportrelaterede erfaringer og udfordringer med hinanden i forhold til valg af salgskanaler.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.