Relationer, sparring og udvikling i fokus; mød ansigterne bag

AndersenB2B byder på forskellige netværksgrupper- og formater for industrien med relationer og sparring i fokus. Det er altafgørende, at medlemmerne har lyst til at dele både udfordringer og erfaringer, så vi sammen har mulighed for at finde løsninger. Det betyder også, at relationerne skal være stærke. Derfor møder du de samme to facilitatorer på alle vores møder, og den personlige tilgang til vores medlemmer kommer du hurtigt til at mærke.
FIND ANDERSENB2B PÅ LINKEDIN LIGE HER

Lars Siggaard Andersen, Stifter & Indehaver
Netværket er bl.a. baseret på Lars' 25+ års erfaring med projektudvikling, hvor fokus især har været at styrke danske SMVers tilstedeværelse på emerging markets med fokus på eksport, etablering af produktion og forretningsmodeller, der udnytter dansk teknologi og lokale markedsmuligheder. Med en personlig interesse for alle temaer der berører virksomheders eksistens og udvikling, kan du desuden glæde dig til at opleve Lars i spidsen for vores debatrunder til vores netværksmøder, hvor han lykkes med at få deltagerne helt ud på kanten af stolen.
MØD LARS På LINKEDIN LIGE HER

Sanne Kjeldsteen, Direktør
Sanne har stået i spidsen for AndersenB2B siden 2013. Hendes indsatser har været afgørende for omfang, retning og indhold i netværksgrupperne. Organisering, kommunikation, relationer og at have mange bolde i spil med mange forskellige personligheder og virksomheder, er en disciplin, Sanne mestrer til perfektion. Positiv formidling og et konstant øje for de muligheder og tendenser, der løfter netværket og medlemmerne videre er et AndersenB2B særkende, og en mission Sanne med stor begejstring udvikler videre på. Netop begejstring vil du opleve masser af på møderne.
MØD SANNE På LINKEDIN LIGE HER

Vi vil glæde os til at tage godt imod dig og skabe værdifulde netværksoplevelser til og med dig.

Rødder i Andersen Consult

AndersenB2B udspringer fra Andersen Consult; et konsulenthus med fokus på internationalisering for danske SMVer - særligt med fokus på emerging markets. En stor andel af medlemsvirksomhederne hos AndersenB2B har derfor erfaring med eksport, hvilket giver gode muligheder for sparring og erfaringsudveksling i forhold til eksport og adgang til nye markeder.

Andersen Consult tilbyder rådgivning indenfor internationalisering – finansieret markedsudvikling, stærkt lokalt markedsnetværk og sparring om processerne.

Fælles for begge virksomheder er en hands-on tilgang til kunder og samarbejdspartnere, som sikrer en rådgiver i øjenhøjde.

AndersenB2B FAQ

Hvordan bliver jeg medlem af netværket?
Kan jeg deltage som gæst på et netværksmøde?
Er AndersenB2B-grupperne kun for industri-virksomheder?
Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Bliv medlem i dag og udvid både din forretning og dit netværk.

OPRET DIG SOM MEDLEM HER

Bliv en del af AndersenB2B

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

KOM MED SOM GÆST

SE NETVÆRKSGRUPPER

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.