CO2-regnskab for SMVer i industrien: Kom i gang

Som underleverandør til nogle af industriens helt store spillere, bl.a. Arla Foods, Vestas, Færch Plast, Lantmännen, Birn, B&O, BMS m.fl., er det ikke en mulighed, men derimod en streng nødvendighed for VF Stålindustri A/S i Holstebro at have styr på virksomhedens CO2-regnskab og grønne aftryk for at kunne fortsætte som preferred supplier. Men for mange SMVer som netop bliver mødt af kravene fra deres store kunder, er det stadig svært at overskue, hvor man starter ESG-rapporteringen, og hvordan man undgår at spilde en masse ressourcer på det forkerte.

Vi er derfor meget glade for, at VF Stålindustri A/S har sagt ja til at åbne dørene for netværket og dele deres erfaringer efter en dugfrisk projektimplementering af virksomhedens CO2-regnskab. VF Stålindustri A/S er et ordreproducerende smedeværksted og maskinfabrik med stor succes indenfor levering af smedearbejde til produktionsvirksomheder samt specialfremstilling af produkter hertil. Særligt i fødevare- og tobaksindustrien har VF en lang historik, som også positionerer virksomheden som en stærk underleverandør i en lang række andre brancher.

Til dette møde kan du netværke med bl.a. Ab Aluminium A/S, Ceramicspeed A/S, FH Scandinox A/S, Technicon A/S, Rokkedahl A/S, Hosta Industries A/S, VF Stålindustri A/S, Röchling Industrial A/S, Diatom A/S, Windpal, TurnTech A/S, Norbech A/S og en masse andre gode industrifolk med rette indstilling til netværk. Vi forventer 35+ deltagere.

Hvorfor deltage:
Et topaktuelt tema, en stærk og spændende værtsvirksomhed, der ikke er bange for at dele deres viden, erfaring og udfordringer, en nøje udvalgt deltagerliste og masser af netværksmuligheder. Uanset om du deltager for temaet, værtsvirksomheden, deltagerne, pølsevognen eller det hele, så garanterer vi, at du bliver glad for at sætte kryds i kalenderen den 26. oktober.

Program - torsdag den 26. oktober:
08.45: Morgenbrød & networking
09.00: Intro + navnerunde
v/ Sanne Kjeldsteen, AndersenB2B
09.20: Introduktion til VF Stålindustri A/S
v/ Claus Vilsgaard, Ejer og CEO, VF Stålindustri
09.40: Kom i gang NU med CO2-regnskabet som SMV
v/ Claus Vilsgaard, Ejer og CEO, VF Stålindustri
10.10: Q&A + pause
10.40: Aktiv debat med involvering af deltagernes udfordringer ift ESG
v/ Lars S. Andersen, AndersenB2B
11.40: Rundvisning i produktionen
12.00: Faciliteret networking i tremandsgrupper 2 x 15 minutter
12.30: Uformel networking over let frokost
13.00: Tak for i dag

Vært/adresse:
VF Stålindustri A/S, Mads Bjerre vej 5b, 7500 Holstebro

Tilmelding: *
Som medlem tilmelder du dig mødet via AndersenB2B-appen, og som gæst tilmelder du dig via mail til sak@andersenb2b.com.

*Ved tilmelding gives der accept til distribuering af navn, mail og telefonnummer via deltagerliste samt modtagelse af vores ugentlige nyhedsbrev (som dog til enhver tid kan afmeldes).

Seneste arrangementer

Dato: 31. januar 2024

Tiltrækning og fastholdelse af arbejdskraft minus stress

En supergod netværksdag med vigtig dagsorden

Dato: 9. januar 2024

Innovation i industrien

Udvikling af nye maskiner med bedre funktionalitet; dét kender metalvirksomheden TRECO alt til. Vi får indblik i deres innovative og revolutionerende løsninger til bl.a. postsektoren og, som noget helt nyt, luftfartsindustrien.

Dato: 7. december 2023

Forsynings/cybersikkerhed: Kom på forkant med NIS2

Et brag af en sæsonafslutning

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.