Networking & robotløsninger til fødevareindustrien

Robotterne er kommet for at blive - selv hos SMVerne

AndersenB2B-netværket besøgte robotgiganten Universal Robots A/S i Odense sammen med 30+ virksomheder - og flere på venteliste. Et arrangement med høj faglighed og enormt engagement. Robotløsninger til særligt fødevareindustrien og underleverandør-branchen blev diskuteret ivrigt efter skarpt oplæg fra vores vært, Sune McDonald Bertelsen, Landechef DK, Universal Robots A/S.

Wow-oplevelserne inkluderer bl.a. at det for stort set alle produktionsvirksomheder kan betale sig at investere i robotløsninger. Flere steder begynder yngre medarbejdere endda at stille det som et krav. Men med en gennemsnitlig payback på en UR-robot på 10,5 måned, er der vel egentlig ikke så meget at diskutere. Alligevel havde flere af deltagerne erfaret, at det kan være svært at finde den rigtige robotløsning og allokere de nødvendige ressourcer i dén proces. CEO og ejer af friktionssvejsefabrikken Aviatec ApS, Bo Hammer Pedersen, kom her med et vigtigt input til debatten; nemlig at der er rigtig gode programmer hos de lokale erhvervshuse med midler til netop denne proces. Supergodt input og fantastisk eksempel på, at netværk er så meget mere end kaffemøder.

En rundvisning i UR's top secret produktion må også hellere få en plads på wow-listen. Sjældent har vi oplevet en så effektiv, ren og ikke-støjende produktion. Meget fascinerende at se innovative robotløsninger på stribe i fuld gang med at montere morgendagens cobots til den globale industri. 

Vigtigste budskab må dog være, at vi skal arbejde MED robotter og ikke SOM robotter. Robotterne skal overtage de opgaver, som slider os andre op. 

Seneste arrangementer

Dato: 28. februar 2023

Salg og udvikling uden skyklapper + Networking

Virksomhedsbesøg og netværksarrangement hos Röchling Industrial Allingaabro A/S.

Dato: 3. februar 2023

Networking & Eksport

Rokkedahl Energi ApS leverer bæredygtige energiløsninger til landbrug og industri i form af varmevekslere. Til dette møde deler vi eksportrelaterede erfaringer og udfordringer med hinanden i forhold til valg af salgskanaler.

Dato: 11. januar 2023

Recycling, sustainability & Networking

Recycling, sustainability & Networking

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.