Skab succes med kunderejsen

Vi besøger System Cleaners® A/S i Aalborg, som producerer nogle af verdens bedste løsninger indenfor rengøringssystemer til den globale drikke- og fødevareindustri, de såkaldte open plant cleaning solutions. I 2022 var vi også på besøg og endte med både besøgsrekord og lang venteliste til arrangementet. Det forstår vi godt, for både virksomheden og CEO Peter Freiesleben har massiv erfaring og et rigtig stærkt brand.

Denne gang har vi KUNDEREJSEN som omdrejningspunkt for arrangementet. Et område som System Cleaners® A/S i dén grad har succes med. Det er nemlig helt afgørende for en virksomheds omdømme og succes, hvilken 'rejse' kunderne tages på, når de er i kontakt med virksomheden. Men hvordan kortlægger og systematiserer du kunderejsen i din virksomhed? Netop dén problemstilling dykker vi ned i med oplæg, gruppedebat og gruppeøvelser.

Mødet kombineres med netværksrunder i små grupper, hvor deltagerne på forhånd matches i tremandsgrupper baseret på sparrings- og samarbejdspotentiale.

Se mere om System Cleaners® A/S her

Program - onsdag den 8. november 2023:
08.00: Kaffe og morgenbrød
08.15: Velkommen + navnerunde v/ Sanne Kjeldsteen, AndersenB2B
08.35: Kunderejsen med System Cleaners® A/S v/ Peter Freiesleben, CEO
09.15: Debat og gruppeworkshop om kunderejsen
10.30: Open Plant Demo i to hold
11.00: 3 x netværksrunder á 15 minutter
12.00: Let frokost og uformel networking

Vært/adresse:
System Cleaners® A/S, Halkjærvej 15-17, 9200 Aalborg SV

Tilmelding: *
Som medlem tilmelder du dig mødet via AndersenB2B-appen, og som gæst tilmelder du dig på mail til sak@andersenb2b.com eller via et medlem.

*Ved tilmelding gives der accept til distribuering af navn, mail og telefonnummer via deltagerliste samt modtagelse af vores ugentlige nyhedsbrev (som dog til enhver tid kan afmeldes).

Seneste arrangementer

Dato: 15. maj 2023

Maksimering af produktion og resultat ved eliminering af spild

Fantastisk dag hos HOSTA Industries med Toyotas TPS-metode som omdrejningspunkt.

Dato: 26. april 2023

Energioptimering for industrivirksomheder

Vi besøger AEA, Aktive Energi Anlæg A/S, som udover at udvikle effektive løsninger inden for fjernvarme og kraftvarmeanlæg i den helt store skala også arbejder med optimering af energi- og procesanlæg for industrivirksomheder.

Dato: 29. marts 2023

Branding for industrivirksomheder + Networking

Kom med hos Norbech A/S; en nordjysk maskinproducent af innovativt procesudstyr til den globale seafoodindustri. Norbech A/S skiftede i september 2022 navn fra Uni-Food Technic A/S efter en længere udvikling- og brandingproces. Branding for B2B-segmentet vil være i fokus.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.