Theme: Introduction to Africa Network

Med 54 markeder, over 1 milliard mennesker og væksttal der imponerer år for år, er dansk eksport og involvering på det afrikanske kontinent ikke tydelig nok. Det skal der ændres på, og det skal vi hjælpe hinanden med.

Vi lancerer derfor Afrika-netværket “Africa Market Group" (AMG). Formålet er grundliggende, at den private sektor skal hjælpe den private sektor. Gruppen vil udgøre virksomheder med erfaring i markedet eller med interesse i at komme i gang. Kort sagt, vi arbejder målrettet i fælleskab om at skabe succes for den enkelte.

Intromøde onsdag den 5/12-2018
Vi inviterer til et uforpligtende introduktionsmøde onsdag den 5/12 kl. 9.00.
Vi sørger for forplejning, præsentation af case til inspiration, information om aktiviteter og mulighed for dialog og networking.

Hvem henvender vi os til
Africa Market Group er relevant for alle danske virksomheder med aktiviteter eller interesse i et eller flere afrikanske markeder.

Hvem står bag
Andersen Consult er et jysk konsulenthus, som arbejder med internationalisering gennem netværk for danske virksomheder. Vi driver et aktivt B2B-netværk med 190+ medlemsvirksomheder, hvoraf 72 % er industri- og produktionsorienterede. Læs mere HER. Med udgangspunkt i denne platform udvikler vi markedsorienterede netværksgrupper, som sammen succesfuldt sikrer de enkelte medlemmer kommercielle resultater.

Hvorfor skal du deltage
Vi forventer først og fremmest, at du med dette netværk får inspiration til at opnå succes på de afrikanske markeder. Udover at dele erfaringer og referencer med andre relevante eksportvirksomheder, får du udvidet dit personlige netværk med værdifulde virksomheder og kontakter.

Foreløbig dagsorden
-Format og metoder i netværket
-Resultatmål
-Cases til inspiration
-Sådan kommer vi i gang - herunder info vedr. første kick-off-tur til markedet
-Hvor er forretningen i Afrika
-Program, aktiviteter og økonomi

Adresse
Poul Tarp A/S, Jomfruløkken 4, 8930 Randers NØ

Tilmelding
Foregår på mail til: sak@andersenconsult.com
Deadline for tilmelding er den 27. november.

Hvis du har spørgsmål til netværket, er du meget velkommen til at kontakte Lars Siggaard Andersen på +45 2537 5554 eller lsa@andersenconsult.com.

Latest Events

Date: 1 March, 2019

Discovering Business in Morocco: Danish Business Delegation and Moroccan Culinary Experience

Andersen Consult invites you to participate in this event where you will learn about the business opportunities Morocco offers. The event includes culinary experiences from Morocco which you can enjoy while networking.

Date: 20 November, 2018

Going Global

November 2018, 15 participants

2018-11-01

ASEAN Opportunities

November 2018 - 20 Participants

Interested in how we can help you?

Premium membership is required to access this function.