[BUSINESS+]PAKKE: Boost din adgang til eksportmarkederne

Med BUSINESS+ kan du vælge denne eksportpakke:

Du får i pakken:

Workshop: Vi mødes 4 gange årligt. Vi har et hovedtema hver gang med forberedelse og med udgangspunkt i eksport og internationalisering sat i relation til de deltagende virksomheder. Tidsrummet er fra kl. 08:30 – 14:00. Møderne foregår i udgangspunktet eksternt.

Networking: Du får min. to årlige netværksarrangementer dedikeret til eksport og internationalisering. Dine netværkskolleger står klar til at hjælpe dig og vi sætter dig sammen med dem.

Eksportgruppe: Mulighed for etablering af eksport/leverandørgruppe, projektidentifikation, eksekvering. Du indgår i en gruppe af 2-5 virksomheder med det formål at samarbejde om kundeudvikling og eksportprojekter. Eller samarbejde med eksisterende grupper. Vi finder gruppen og sætter dagsorden(-en) og rammer(-ne) op for gruppen.

Tilskud: Eksport, internationalisering og teknologiudvikling. På månedsbasis anbefaler vi dig tilskudsprogrammer, som giver dig flere ressourcer til at nå dine mål samt vejledning i selv-søg.

Vi betaler første time: Få vurderet din aftalemæssige og juridiske forhold, eksport-compliance og din virksomheds rejsesikkerhed. Vi betaler den første time med vores tre in-house eksperter. Se mere nedenfor.

FNs 17 verdensmål: Fremhæv din virksomheds ansvarlighed og bæredygtighed, og udnyt det i din markedsføring. Vi giver dig individuel sparring til at tolke relevante verdensmål, så de understøtter din forretning.

Vi tager udgangspunkt i:

At vores erfaring hviler på samarbejde med over 250 danske virksomheder indenfor eksport, markedsetablering og finansiering.

At vi har rejst over DKK 200 millioner i tilskud til danske virksomheder og deres eksportprojekter.

At vi er velbevandret i de markeder, vi anbefaler, at vi har et stærkt lokalt netværk og er erfarne projektudviklere i samarbejde med private og offentlige aktører.

Vi anbefaler:

Til øvrig sikring af dine internationaliseringsprocesser, anbefaler vi følgende samarbejdspartnere. Du får første time på vores regning:

Advokatfirmaet HjulmandKaptain:
Lars Bundgaard, Advokat (H), Partner.
Christian Hartvig, Forretningsudvikler, Advokat (L).
Aftalemæssige og juridiske forhold vedr. din virksomheds eksportforretning og internationalisering.
Se medlemsprofil

Guardian Security Risk Management ApS: Norman Kristiansen, CEO. Virksomheden er en af Danmarks stærkeste kort når det gælder virksomheders rejsesikkerhed gennem deres professionelle Duty of Care tilgang til håndtering af medarbejdernes rejseaktiviteter.
Se medlemsprofil

Tradecomplicance.dk Lars Brodersen, Advokat og Indehaver.
Førende ekspert på trade compliance.
Se medlemsprofil

Pris: Se prisstruktur for forløbet her.

NB! Du har også mulighed for i stedet at vælge et 12 månederst netværksforløb, som booster dit salg og styrker dine relationer. Læs mere her.

Seneste nyheder og artikler

11.09.2020

Hvad er FACILETERET NETWORKING, og hvordan virker det?

Et af nøgleordene hos AndersenB2B er "faciliteret networking" som i vores øjne betyder, at du har en facilitator, som sikrer, at betingelserne for at skabe nye relationer bliver opfyldt. Vi gør os derfor umage med at tilbyde netværksmøder, hvor du...

05.09.2020

7 tips til effektiv opfølgning

Opfølgning er et af dine vigtigste redskaber i netværkssammenhænge, og bør aldrig nedprioriteres. Find ny inspiration på listen her.

06.08.2020

Sådan bruger du dit netværk til at styrke din bæredygtige profil

Virksomheden Toil'N'Moil har udarbejdet et retursystem for arbejdstøj med inspiration fra andre danske brancher og deres netværk. Læs mere om vigtigheden af netværk, når du skal styrke din bæredygtige profil.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller BUSINESS+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.