Oplysninger om virksomheden

HjulmandKaptain

Hjemmeside: https://www.hjulmandkaptain.dk/
Adresse: Østre Havnegade 12

9000 - Aalborg

Telefon: +45 7015 1000
E-mail: mail@70151000.dk
Land: Denmark
Brancher: Advisory & Consulting

Kontaktperson

Navn: Lars Bundgaard
Stilling: Partner
E-mail: lbu@70151000.dk
Telefon: +45 2013 0937

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Møde nye kunder, Udvide mit professionelle netværk

Beskrivelse af virksomheden
HjulmandKaptain er blandt Danmarks største advokatvirksomheder med over 150 medarbejdere og med kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Hjørring. Vores kunder omfatter et betydeligt antal erhvervsvirksomheder - lige fra industrikoncerner og børsnoterede selskaber til mellemstore og mindre virksomheder - ligesom vi er rådgivere for kommuner, offentlige institutioner, fonde, foreninger og finansielle virksomheder.

Full-service rådgivning til erhvervslivet
HjulmandKaptain er full-service rådgiver overfor erhvervslivet og har specialister inden for alle væsentlige fagområder. Vi har ekspertise inden for blandt andet køb og salg af virksomhed, fusion, spaltning, generationsskifte, omstrukturering, konkurs, rekonstruktioner, kapitaltilførsel, outsourcingaftaler, gennemførelse af MBO, etablering af incentive ordninger m.v.

En betydelig del af vores rådgivning har international karakter, og med henblik på at opnå en optimal betjening af vores kunder har vi etableret nære samarbejdsrelationer med kompetente advokatfirmaer over hele verden, og vi er bl.a. medlem af organisationen International Jurists.

En række advokater hos HjulmandKaptain beklæder endvidere bestyrelseshverv i erhvervsvirksomheder og fonde.

Ingen fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.