“Vi er teknologisk foran i Norden”

“Vi er teknologisk foran i Norden”, lød det fra R&D-manager hos TRECO A/S, Morten Lundsgaard, da vi besøgte virksomheden i Aalestrup med en lang række oplagte netværksdeltagere fra AndersenB2B:Industry.

Og det skal vi da lige komme i tanke om, at TRECO i hvert fald er. Vi fik et meget overbevisende indblik i virksomhedens innovationsrejse ift bl.a. deres banebrydende Solitaire Robot til postsektoren.

Med tæt på 20 års samarbejde med de tre ejere bag TRECO, Per Therkildsen, Allan Prang og Preben Pedersen, er vi heldige at kende virksomheden rigtig godt. Men for de fleste deltagere på mødet var det en TRECO-debut, og vi er nu overbeviste om, de forstår hvorfor vi kalde det en “imponerende værtsvirksomhed” til årets første event.

Den gode stemning hele dagen var nu også svær at slå. TAK til alle for det bidrag.

Seneste nyheder og artikler

09.02.2024

"If the rules are stupid - be an anarchist"

Hos den eksplosivt voksende energivirksomhed, Eurowind Energy A/S i Hobro, prioriterer man at bibeholde den flade organisationsstruktur, hvor alle har noget at skulle have sagt. Også hvis det udfordrer de etablerede "regler" og processer.

22.01.2024

AndersenB2B:EAFC i Sydøstasien for 19. år i træk

Ejerleder- og direktørgruppen EAFC gennemførte sin 19. ”Networking and Market Discovery Tour” i januar, og denne gang var Kuala Lumpur i Malaysia målet.

30.09.2022

Aviatec ApS og DHT Group A/S: "Vi skal da mødes"

Hvordan skaber man værdi efter at have deltaget på et netværksmøde? Dét er koden, der skal knækkes, når man netværker. Læs i denne artikel, hvordan to af vores gode B2B-medlemmer bruger hinanden og har taget action efter en god snak på et netværksmøde.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.