"If the rules are stupid - be an anarchist"

Det var ét af budskaberne fra Rikke Alkert, Head of HR hos Eurowind Energy, som vi i sidste uge besøgte med deltagerrekord fra AndersenB2B:Industry.

At værtsvirksomheden var populær, er ikke overraskende, når man ser deres resultater og hører virksomhedens historien, som Uffe Bak-Aagaard skarpt leverede i øjenhøjde med deltagerne. Helt nede på jorden og stadig 50% ejerledet (de resterende 50% ejes af NORLYS Holding), flad struktur, opfordrer medarbejdere til at udfordre reglerne, hvis de ikke giver mening, “no idiot rule”, “best argument wins” og meget stort fokus på at opføre sig ordentligt både inden- og udenfor organisationen.

Måske er det netop svaret på den succes, Eurowind Energy oplever både økonomisk og på medarbejderfronten. De opsætter 2-3 vindmøller i UGEN og fortsætter med svimlende store vækstplaner. Spørger du “hvorfor”, er svaret simply: “FORDI VI KAN". Og dét kan de! Virksomheden i Hobro nærmer sig 600 medarbejdere, men formår alligevel at sikre en vanvittig lav medarbejder turnover rate på 4,3 %. Arbejder man indenfor HR eller ledelse, så ved man, hvor vildt det er.

Et andet take på HR fik vi fra Bonnie Vestbo Rachlitz Doktor, som gav os et både inspirerende og tankevækkende indblik i viden og data omkring stress i relation til vores individuelle talentprofiler. Et emne vi SKAL tage alvorligt, og som kommer til at ramme flere af os, end vi har lyst til at indse. Heldigvis er der masser af gode råd at hente. Bl.a.:

Det handler om DIG. Du skal have et arbejde og arbejdsområde, som passer til DIN personlighed og talentprofil.

Arrangementet blev naturligvis krydret med netværksrunder, teambuilding, aktiv debat med masser af holdninger og generelt en fantastisk stemning dagen igennem. Vi siger tusind tak til alle for en givende netværksdag hos Eurowind Energy.

Seneste nyheder og artikler

22.01.2024

AndersenB2B:EAFC i Sydøstasien for 19. år i træk

Ejerleder- og direktørgruppen EAFC gennemførte sin 19. ”Networking and Market Discovery Tour” i januar, og denne gang var Kuala Lumpur i Malaysia målet.

10.01.2024

“Vi er teknologisk foran i Norden”

Og det skal vi da lige komme i tanke om, at TRECO i hvert fald er. Vi fik et meget overbevisende indblik i virksomhedens innovationsrejse ift bl.a. deres banebrydende Solitaire Robot til postsektoren.

30.09.2022

Aviatec ApS og DHT Group A/S: "Vi skal da mødes"

Hvordan skaber man værdi efter at have deltaget på et netværksmøde? Dét er koden, der skal knækkes, når man netværker. Læs i denne artikel, hvordan to af vores gode B2B-medlemmer bruger hinanden og har taget action efter en god snak på et netværksmøde.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.