PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

CEJN Danmark ApS

Hjemmeside: https://www.cejn.com/da-dk/
Adresse: Gydevang 39-41

3450 - Allerød

Telefon: 2073 3700
E-mail: claus.buus@cejn.com
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Other
Tools & Machinery
Green Technologies
Netværk: AndersenB2B:Industry [Jylland]
AndersenB2B:Industry [Fyn & Sjælland]

Kontaktperson

Navn: Claus Buus
Stilling: Area Sales Manager
E-mail: claus.buus@cejn.com
Telefon: 2073 3700
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
CEJN findes overalt i verden, og vi er stolte over at have ry for at være den førende globale specialist inden for lynkoblinger.

Innovation, ydeevne, sikkerhed og bæredygtighed
Vores lynkoblingsløsninger, slange- og kabelruller, slanger og slangesæt er designet til at forenkle dit daglige arbejde og gøre dit arbejde mere sikkert og effektivt. Ved hjælp af løbende innovationer optimerer vi vores produkter for at spare energi og øge den samlede ydeevne.

YouTube-film

Ingen fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.