PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

HYDRA-COMP A/S

Hjemmeside: https://hydra-comp.com/da/
Adresse: Bjørnevej 30

7800 - Skive

Telefon: 51150293
E-mail: jff@hydra-comp.dk
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Tools & Machinery
Food & Food Processing
Green Technologies
Netværk: AndersenB2B:Industry [Jylland]
AndersenB2B:Industry [Fyn & Sjælland]

Kontaktperson

Navn: Jesper Frederiksen
Stilling: Medejer, Salgs- og indkøbschef
E-mail: jff@hydra-comp.dk
Telefon: 51150293
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye leverandører, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
282 ÅRS ANCIENNITET INDENFOR HYDRAULIK
Det får du hos os allerede fra første kontakt. Hydra-Comp er en kvalitetsbevidst hydraulikproducent, som har hovedsæde i Skive, og en afdeling i Kolding.

Siden 2001 har Hydra-Comp udviklet og serviceret specialproducerede hydraulikcylindre til flere forskellige brancher, og siden 2009 har vi gjort ligeså med pumpestationer og powerpacks.

Flere af vore dygtige medarbejdere har helt op til 40 års erfaring med udvikling af hydrauliske løsninger, som vores kunder har stor gavn af hver dag. Det er din garanti for, at du hos os finder:

et kraftcenter af faglig viden, bestående af i alt 282 års anciennitet i branchen
kompetent rådgivning fra erfarne salgsteknikere, og ikke mindst,
produktion af holdbare hydrauliske løsninger, der er tilpasset din virksomheds specifikke behov.
Alt vores produktion foregår i Danmark. Alle produkter tegnes, udvikles, produceres og testes af faglige specialister, der vil kendes på én ting - det professionelle håndværk. Vores hydrauliske cylindre produceres i Skive, mens pumpestationerne produceres i Kolding. Begge steder tilbyder vi reparation af hydraulikcylindre.

YouTube-film

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.