Aviatec ApS og DHT Group A/S: "Vi skal da mødes"

Hvordan skaber man værdi efter at have deltaget på et netværksmøde? Dét er koden, der skal knækkes, når man netværker. Læs i denne artikel, hvordan to af vores gode B2B-medlemmer bruger hinanden og har taget action efter en god snak på et netværksmøde.

Netværk kan hurtigt blive en tidsrøver, hvis man blot møder op til netværksmødet, har en god dag, og tager hjem igen uden at gøre mere. Der skal handles og investeres tid i de mennesker, som du har kemi og noget til fælles med - enten personligt eller forretningsmæssigt (helst begge dele på samme tid).

Vi har derfor spurgt to af vores medlemmer i AndersenB2B-netværket, hvordan de egentlig lykkes med dette. Torben Iversen fra DHT Group A/S svarede bl.a.

"Det afhænger meget af personen, og om der er kemi mellem de to parter. Erik fra Aviatec ringede fx efter sidste møde og sagde 'vi skal da mødes', og det gav jeg ham ret i, så vi mødes på tirsdag".

Begge virksomheder henvender sig til fødevareindustrien og kan se et stort sparringspotentiale, og måske endda også et kommende samarbejde. Dét er netværk, der virker, og medlemmer der tager action.

Desuden kom der også konkrete opfølgningsråd som reminder til os andre:
-Følg op på mødet med en personlig hilsen, når I connecter på Linkedin
-Giv et kald dagen efter for at sige tak for sidst
-Aftal møde, hvis der er interesse i at tage snakken videre og bygge på relationen

Hvad mødet fører til, kan man aldrig vide på forhånd. Men jo bedre netværksgruppens medlemmer kender hinanden, jo større værdi får man ud af netværket. Det er derfor godt givet ud at investere tid på hinanden mellem møderne. 

Kom med som gæst på et kommende netværksmøde ved at skrive til sak@andersenb2b.com

Seneste nyheder og artikler

09.02.2024

"If the rules are stupid - be an anarchist"

Hos den eksplosivt voksende energivirksomhed, Eurowind Energy A/S i Hobro, prioriterer man at bibeholde den flade organisationsstruktur, hvor alle har noget at skulle have sagt. Også hvis det udfordrer de etablerede "regler" og processer.

22.01.2024

AndersenB2B:EAFC i Sydøstasien for 19. år i træk

Ejerleder- og direktørgruppen EAFC gennemførte sin 19. ”Networking and Market Discovery Tour” i januar, og denne gang var Kuala Lumpur i Malaysia målet.

10.01.2024

“Vi er teknologisk foran i Norden”

Og det skal vi da lige komme i tanke om, at TRECO i hvert fald er. Vi fik et meget overbevisende indblik i virksomhedens innovationsrejse ift bl.a. deres banebrydende Solitaire Robot til postsektoren.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.