Aviatec ApS og DHT Group A/S: "Vi skal da mødes"

Hvordan skaber man værdi efter at have deltaget på et netværksmøde? Dét er koden, der skal knækkes, når man netværker. Læs i denne artikel, hvordan to af vores gode B2B-medlemmer bruger hinanden og har taget action efter en god snak på et netværksmøde.

Netværk kan hurtigt blive en tidsrøver, hvis man blot møder op til netværksmødet, har en god dag, og tager hjem igen uden at gøre mere. Der skal handles og investeres tid i de mennesker, som du har kemi og noget til fælles med - enten personligt eller forretningsmæssigt (helst begge dele på samme tid).

Vi har derfor spurgt to af vores medlemmer i AndersenB2B-netværket, hvordan de egentlig lykkes med dette. Torben Iversen fra DHT Group A/S svarede bl.a.

"Det afhænger meget af personen, og om der er kemi mellem de to parter. Erik fra Aviatec ringede fx efter sidste møde og sagde 'vi skal da mødes', og det gav jeg ham ret i, så vi mødes på tirsdag".

Begge virksomheder henvender sig til fødevareindustrien og kan se et stort sparringspotentiale, og måske endda også et kommende samarbejde. Dét er netværk, der virker, og medlemmer der tager action.

Desuden kom der også konkrete opfølgningsråd som reminder til os andre:
-Følg op på mødet med en personlig hilsen, når I connecter på Linkedin
-Giv et kald dagen efter for at sige tak for sidst
-Aftal møde, hvis der er interesse i at tage snakken videre og bygge på relationen

Hvad mødet fører til, kan man aldrig vide på forhånd. Men jo bedre netværksgruppens medlemmer kender hinanden, jo større værdi får man ud af netværket. Det er derfor godt givet ud at investere tid på hinanden mellem møderne. 

Kom med som gæst på et kommende netværksmøde ved at skrive til sak@andersenb2b.com

Seneste nyheder og artikler

18.11.2022

3 grunde til IKKE at netværke

Netværk kan få armene over hovedet. Det kan give dig og din virksomhed enorm stor værdi. Men det kan også være spild af tid... Eller hvad?

07.10.2022

Eksportnetværket, Export:1, er nu i luften efter en super kickoff

20+ virksomheder var i går samlet hos LITE A/S i Nørresundby, hvor vi i samarbejde med BusinessAalborg kunne byde velkommen til nordjyllands nye eksportnetværk.

14.09.2022

Rekordmange besøgende hos System Cleaners® A/S med digitalisering som omdrejningspunkt

I sidste uge besøgte AndersenB2B-netværket virksomheden System Cleaners® A/S i Aalborg, som producerer nogle af verdens bedste løsninger indenfor rengøringssystemer til drikke- og fødevareindustrien. Arrangementet endte med at blive så populært, at en venteliste blev aktuel, og arrangementet blev tilmed den største gruppe besøgende hos System Cleaners® A/S nogensinde.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.