Miniguide til det gode kaffemøde

Vi mødes ofte med vores medlemmer til en god kop kaffe. Det gør vi af flere grunde. Det er først og fremmest værdifuldt at få direkte og ærlig feedback fra dem, der bruger netværket. Kun på den måde kan vi blive bedre og udvikle AndersenB2B i den rigtige retning. Dernæst er det også både vigtigt og hyggeligt at lære medlemmerne bedre at kende, så vi har bedre forudsætning for at matche dem med de rigtige mennesker under netværksrunderne til vores netværksmøder. Og så er der alt det, man ikke kan forudse inden mødet, men som altid overrasker positivt. Dér hvor fælles interesser og det mere personlige vinder frem.

Men kan kaffemøder ikke også være spild af tid? Helt klart, hvis du ikke mødes med de rigtige mennesker eller glemmer at forberede dig.

MINIGUIDE TIL DET GODE KAFFEMØDE

FØR: Overvej, hvad dit formål med mødet er. Ofte kan det endda være værdifuldt at dele med hinanden på forhånd, hvad man gerne vil tale om. "Jeg glæder mig til at høre om dit arbejde, jeg vil nemlig gerne lære fødevarebranchen bedre at kende" eller "jeg glæder mig til vores møde og kunne forestille mig, at vi har mulighed for at sparre/hjælpe hinanden indenfor x, y, z".

UNDER: Vælg en hyggelig og afslappende ramme (med god kaffe) om mødet. Netværk virker altid bedst, når vi slapper af og hygger os sammen. Lyt til hinanden. Simpelt, men vigtigt. Byd ind. Hold ikke igen med at skabe værdi (tilbyd sparring, støtte, relevante kontakter, viden osv.). Forvent ikke noget retur, og lov ikke mere, end du kan holde.

EFTER: Opfølgning. Hold det, du lovede. Åben dialogen med den kontakt, du snakkede om. Send den artikel, I diskuterede. Send kontaktinfo, på hende/ham, der kan hjælpe med den udfordring, I var inde på. Skal der evt. bookes et møde mere? Det kan fx være virtuelt, at man lige checker ind med hinanden 15 minutter og holder kontakten på den måde.

I øvrigt; hvis du er god til mennesker, kommer ovenstående helt af sig selv - også uden forberedelse. Så kan du sagtens mærke i maven, når der er gensidig interesse i at hjælpe hinanden. Og når der ikke er.

Seneste nyheder og artikler

18.11.2022

3 grunde til IKKE at netværke

Netværk kan få armene over hovedet. Det kan give dig og din virksomhed enorm stor værdi. Men det kan også være spild af tid... Eller hvad?

07.10.2022

Eksportnetværket, Export:1, er nu i luften efter en super kickoff

20+ virksomheder var i går samlet hos LITE A/S i Nørresundby, hvor vi i samarbejde med BusinessAalborg kunne byde velkommen til nordjyllands nye eksportnetværk.

30.09.2022

Aviatec ApS og DHT Group A/S: "Vi skal da mødes"

Hvordan skaber man værdi efter at have deltaget på et netværksmøde? Dét er koden, der skal knækkes, når man netværker. Læs i denne artikel, hvordan to af vores gode B2B-medlemmer bruger hinanden og har taget action efter en god snak på et netværksmøde.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.