Temperaturmåling på Food & Pharma samt debut for ny vært

Torsdag den 8. april foretog vi sammen med 25 engagerede netværkere en temperaturmåling på Food- & Pharmaindustrien. Både nye muligheder og udfordringer blev drøftet, og værdifulde erfaringer blev delt. Tak til deltagerne for god energi, input og påskehilsner.

På dette event havde Henriette sin debut som vært, og hun ser frem til at være fuldtids netværksfacilitator i AndersenB2B pr. den 1/8. I samme periode vil Sanne være på barsel. Hele Andersen-teamet glæder sig til et spændende efterår, hvor fokus som altid vil være at skabe stærke og vedvarende relationer mellem vores medlemmer.

Se oversigt over kommende netværksmøder her

Seneste nyheder og artikler

09.02.2024

"If the rules are stupid - be an anarchist"

Hos den eksplosivt voksende energivirksomhed, Eurowind Energy A/S i Hobro, prioriterer man at bibeholde den flade organisationsstruktur, hvor alle har noget at skulle have sagt. Også hvis det udfordrer de etablerede "regler" og processer.

22.01.2024

AndersenB2B:EAFC i Sydøstasien for 19. år i træk

Ejerleder- og direktørgruppen EAFC gennemførte sin 19. ”Networking and Market Discovery Tour” i januar, og denne gang var Kuala Lumpur i Malaysia målet.

10.01.2024

“Vi er teknologisk foran i Norden”

Og det skal vi da lige komme i tanke om, at TRECO i hvert fald er. Vi fik et meget overbevisende indblik i virksomhedens innovationsrejse ift bl.a. deres banebrydende Solitaire Robot til postsektoren.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.