Temperaturmåling på Food & Pharma samt debut for ny vært

Torsdag den 8. april foretog vi sammen med 25 engagerede netværkere en temperaturmåling på Food- & Pharmaindustrien. Både nye muligheder og udfordringer blev drøftet, og værdifulde erfaringer blev delt. Tak til deltagerne for god energi, input og påskehilsner.

På dette event havde Henriette sin debut som vært, og hun ser frem til at være fuldtids netværksfacilitator i AndersenB2B pr. den 1/8. I samme periode vil Sanne være på barsel. Hele Andersen-teamet glæder sig til et spændende efterår, hvor fokus som altid vil være at skabe stærke og vedvarende relationer mellem vores medlemmer.

Se oversigt over kommende netværksmøder her

Seneste nyheder og artikler

18.11.2022

3 grunde til IKKE at netværke

Netværk kan få armene over hovedet. Det kan give dig og din virksomhed enorm stor værdi. Men det kan også være spild af tid... Eller hvad?

07.10.2022

Eksportnetværket, Export:1, er nu i luften efter en super kickoff

20+ virksomheder var i går samlet hos LITE A/S i Nørresundby, hvor vi i samarbejde med BusinessAalborg kunne byde velkommen til nordjyllands nye eksportnetværk.

30.09.2022

Aviatec ApS og DHT Group A/S: "Vi skal da mødes"

Hvordan skaber man værdi efter at have deltaget på et netværksmøde? Dét er koden, der skal knækkes, når man netværker. Læs i denne artikel, hvordan to af vores gode B2B-medlemmer bruger hinanden og har taget action efter en god snak på et netværksmøde.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.