Brug hjemmearbejdstiden fornuftigt

Hvis du ikke kan lave helt de samme arbejdsopgaver, som du plejer, er der heldigvis mange andre værdiskabende aktiviteter at udnytte tiden med. Via input fra ugens deltagere på vores online netværksmøde har vi indsamlet følgende forslag til optimering af hjemmearbejdstiden.

Udnyt bl.a. overskydende arbejdstid til at:
-Optimere din egen og virksomhedens Linkedin-profil
-Optimere/opstarte nyhedsbrev – både layout og indhold fx med Mailchimp
-Undersøge de forskellige hjælpepakker og tiltag fra regeringen
-Aftal fast videomøde med fx kollegaer/samarbejdspartnere/kunder - eksempelvis hver tirsdag kl. 9.00
-Finde muligheds-brillerne frem, og tænk kreativt med udvikling af nye koncepter/produkter og online services.

Øget fokus på online muligheder:
-Webinarer; deltag i dem du finder relevant. Undersøg fx om din brancheforening eller fagforening ikke har et webinar eller online kursus, der kan skabe værdi for dig.
-Samarbejd med kollegaer med delt skærm (fx via Microsoft Teams)
-Lav online præsentationer og videomøder med eksisterende/potentielle kunder
-1-1 sessions online med sparring på produkt/service/projekt/samarbejde etc.
-Oprettelse af online communities hvor man ”mødes” med video og dermed mere personligt end fx webinarer, hvor kun oplægsholderen er med ansigt.
-Er det mon nu, du selv skal udbyde et webinar, en podcast eller sammensætte materiale til et online kursus indenfor dit fagområde?

Indsamling af leads online - lavpraktiske metoder:
-Hvem åbner jeres nyhedsbrev og klikker på links? Hvis du har samtykke til at kontakte disse personer, vil det sandsynligvis give stor værdi at lave en skræddersyet henvendelse eller give dem et kald.
-Hvem kommenterer/liker/deler på dine Linkedin-opslag? Lav en skræddersyet henvendelse til disse Linkedin-connections og aftal evt. et online kaffemøde.
-Hvem besøger dit website - og havner de det rette sted, så de konverteres til leads? Der findes et hav af dygtige virksomheder med fokus på at analysere data fra din hjemmeside og konvertere disse til forretning.
-Opfølgning på tidligere afholdte møder med et uudnyttet potentiale.
-Opfølgning på tidligere deltagelse i events/netværksmøder - fik du snakket med de relevante kontakter og fulgt op som aftalt, ellers er det nu, du kan starte dialogen - fx med online kaffemøder.

INVITATION: Hvis du har lyst til at blive inspireret og dele egne erfaringer i denne tid, er du velkommen til at deltage på vores online netværksmøde hver torsdag kl. 9.30-10.30. For tilmelding kontakt Sanne Kjeldsteen på sak@andersenb2b.com.

Seneste nyheder og artikler

09.02.2024

"If the rules are stupid - be an anarchist"

Hos den eksplosivt voksende energivirksomhed, Eurowind Energy A/S i Hobro, prioriterer man at bibeholde den flade organisationsstruktur, hvor alle har noget at skulle have sagt. Også hvis det udfordrer de etablerede "regler" og processer.

22.01.2024

AndersenB2B:EAFC i Sydøstasien for 19. år i træk

Ejerleder- og direktørgruppen EAFC gennemførte sin 19. ”Networking and Market Discovery Tour” i januar, og denne gang var Kuala Lumpur i Malaysia målet.

10.01.2024

“Vi er teknologisk foran i Norden”

Og det skal vi da lige komme i tanke om, at TRECO i hvert fald er. Vi fik et meget overbevisende indblik i virksomhedens innovationsrejse ift bl.a. deres banebrydende Solitaire Robot til postsektoren.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.