Strategisk networking & salg

Mød en af vores Convention-oplægsholdere, Lene-Chrstine K. Winther, indehaver af og direktør i Focused Mindset ApS, associeret partner i Struqtures ApS og paneldeltager for salg i Skanderborg Erhvervs Iværksætter Panel. Lene-Christine har solid erfaring indenfor salg og strategisk netværk og vil i hendes oplæg bl.a. komme ind på følgende:
 
-En anbefaling fra en relation giver dig 8% større chance for at få et møde end opsøgende kontakt. Derfor er networking en  af fremtidens vigtigste erhvervskompetencer.
-Menneskelige relationer kan ikke kopieres og kunderne køber tillid. Du er derfor med andre ord selv varen.
-Hvordan du kan anvende network som en stor del af din salgsproces.
-Anvend netværket som sparringspartner og luftventil mellem netværksmøderne.

Mere om Lene-Christine
Lene-Christine har over 20 års erfaring indenfor salg, salgsledelse og har flere gange opbygget salgsorganisationer fra bunden.

Inden hun startede som selvstændig sad hun med ansvaret for salg- marketing og kommunikation ved LMO, en stor rådgivningsvirksomhed i Århus, hvor hun var ansvarlig for opbygning af salgsafdeling, brobygning mellem salg og marketing/kommunikation samt kulturbærer ift at gøre en videnstung organisation mere salgsorienteret, så det blev sjovt at sælge og gøre en værdiskabende forskel for kunderne.

Lene-Christine anvender selv ca 1/3 af sin tid på strategisk netværk. Hun kender alt til vigtigheden af netværksrelationer, da hun selv har etableret en konsulentvirksomhed fra bunden i et red ocean, og hun ved det virker

Hendes tilgang er praktisk orienteret med stort fokus på omsættelighed til daglig drift og med en involvering, som møder den enkelte i øjenhøjde

Som konsulent arbejder hun pt meget med salgsprogrammet ”Gearing til Vækst” sammen med sin partner Birgitte Clausen, som understøtter hele eller dele af virksomhedernes vækststrategi og som sikrer, at værdikæderne på tværs af organisationen hænger sammen.

Hun er associeret partner i Struqtures, som brager frem i markedet og allerede nu bruges i nogle af Danmarks store, ikoniske virksomheder. Struqtures er en lettilgængelig metode, et framework, som sætter virksomheder i stand til lynhurtigt at identificere, hvor og hvordan der skal sættes ind for at give størst effekt på top- og bundlinie, kundefokus og medarbejderengagement. Metoden kan bruges på tværs af brancher/sektorer og i alle størrelser virksomheder, hvor der er brug for hurtige og mærkbare resultater, når organisationens performance skal forbedres.

Performance, engagement og kundefokus er hinandens forudsætninger og derfor er Struqtures også et stort ben i Gearing til vækst.

Gå til Lene-Christines hjemmeside.

Læs mere om B2B Convention 2020, hvor du bl.a. kan opleve Lene-Christine og få dit eget mødeprogram.

Seneste nyheder og artikler

14.04.2021

Faciliteret networking INTERNT i organisationen

Netværk er vigtigt, og efterhånden bliver det også prioriteret højt af de fleste virksomheder. Men de fleste netværker kun eksternt og glemmer at netværke i deres egen organisation.

09.04.2021

Temperaturmåling på Food & Pharma samt debut for ny vært

På ugens virtuelle netværksmøde foretog vi sammen med 25 engagerede netværkere en temperaturmåling på Food- & Pharmaindustrien. Både nye muligheder og udfordringer blev drøftet.

06.04.2021

Hvad har Covid-19 lært os om virtuel networking?

Vi har efterhånden fået både erfaring og rutine i de virtuelle møder. Men hvad har vi egentlig lært om at netværke virtuelt?

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.