Strategisk networking & salg

Mød en af vores Convention-oplægsholdere, Lene-Chrstine K. Winther, indehaver af og direktør i Focused Mindset ApS, associeret partner i Struqtures ApS og paneldeltager for salg i Skanderborg Erhvervs Iværksætter Panel. Lene-Christine har solid erfaring indenfor salg og strategisk netværk og vil i hendes oplæg bl.a. komme ind på følgende:
 
-En anbefaling fra en relation giver dig 8% større chance for at få et møde end opsøgende kontakt. Derfor er networking en  af fremtidens vigtigste erhvervskompetencer.
-Menneskelige relationer kan ikke kopieres og kunderne køber tillid. Du er derfor med andre ord selv varen.
-Hvordan du kan anvende network som en stor del af din salgsproces.
-Anvend netværket som sparringspartner og luftventil mellem netværksmøderne.

Mere om Lene-Christine
Lene-Christine har over 20 års erfaring indenfor salg, salgsledelse og har flere gange opbygget salgsorganisationer fra bunden.

Inden hun startede som selvstændig sad hun med ansvaret for salg- marketing og kommunikation ved LMO, en stor rådgivningsvirksomhed i Århus, hvor hun var ansvarlig for opbygning af salgsafdeling, brobygning mellem salg og marketing/kommunikation samt kulturbærer ift at gøre en videnstung organisation mere salgsorienteret, så det blev sjovt at sælge og gøre en værdiskabende forskel for kunderne.

Lene-Christine anvender selv ca 1/3 af sin tid på strategisk netværk. Hun kender alt til vigtigheden af netværksrelationer, da hun selv har etableret en konsulentvirksomhed fra bunden i et red ocean, og hun ved det virker

Hendes tilgang er praktisk orienteret med stort fokus på omsættelighed til daglig drift og med en involvering, som møder den enkelte i øjenhøjde

Som konsulent arbejder hun pt meget med salgsprogrammet ”Gearing til Vækst” sammen med sin partner Birgitte Clausen, som understøtter hele eller dele af virksomhedernes vækststrategi og som sikrer, at værdikæderne på tværs af organisationen hænger sammen.

Hun er associeret partner i Struqtures, som brager frem i markedet og allerede nu bruges i nogle af Danmarks store, ikoniske virksomheder. Struqtures er en lettilgængelig metode, et framework, som sætter virksomheder i stand til lynhurtigt at identificere, hvor og hvordan der skal sættes ind for at give størst effekt på top- og bundlinie, kundefokus og medarbejderengagement. Metoden kan bruges på tværs af brancher/sektorer og i alle størrelser virksomheder, hvor der er brug for hurtige og mærkbare resultater, når organisationens performance skal forbedres.

Performance, engagement og kundefokus er hinandens forudsætninger og derfor er Struqtures også et stort ben i Gearing til vækst.

Gå til Lene-Christines hjemmeside.

Læs mere om B2B Convention 2020, hvor du bl.a. kan opleve Lene-Christine og få dit eget mødeprogram.

Seneste nyheder og artikler

09.02.2024

"If the rules are stupid - be an anarchist"

Hos den eksplosivt voksende energivirksomhed, Eurowind Energy A/S i Hobro, prioriterer man at bibeholde den flade organisationsstruktur, hvor alle har noget at skulle have sagt. Også hvis det udfordrer de etablerede "regler" og processer.

22.01.2024

AndersenB2B:EAFC i Sydøstasien for 19. år i træk

Ejerleder- og direktørgruppen EAFC gennemførte sin 19. ”Networking and Market Discovery Tour” i januar, og denne gang var Kuala Lumpur i Malaysia målet.

10.01.2024

“Vi er teknologisk foran i Norden”

Og det skal vi da lige komme i tanke om, at TRECO i hvert fald er. Vi fik et meget overbevisende indblik i virksomhedens innovationsrejse ift bl.a. deres banebrydende Solitaire Robot til postsektoren.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.