Blue IT bliver medejer af ny jagt app

Blue IT udvider forretningen og bliver medejer af Jäger. Jäger er et værktøj til de jagtinteresserede, samt et produkt der bidrager til en mere bæredygtig jagt gennem forskning og miljø. Jäger findes til både (iOS) iPhone og Android mobiler.

Værdien af Jäger
Jäger er en gratis app, som sikrer, at de vigtigste værktøjer til jægerne er lige ved hånden.
Der er soltider, afstandsmåler, statistikker, jagttider – både generelle og lokale jagttider.
Derudover er der en journal, som er let anvendelig og som søger for, at dit vildtudbytte overføres/indrapporteres direkte til Miljøstyrelsens jagtportal.
Det betyder, at du ikke skal føre journal i en lommebog længere. Snart vil du kunne følge din jægerudvikling på dette site med løbende opdateringer, og med mulighed for at sammenligne årenes udbytte.

Men det, at du registrerer dit vildtudbytte i appen, betyder meget mere end du tror.
Du bidrager til et langt bedre datagrundlag end der tidligere har eksisteret i Miljøstyrelsens jagtportal. Dine registreringer deles anonymt med DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi, Aarhus Universitet (AU), som forsker i udviklingen af arter, bestande, alder, vægt og meget mere. Så vær omhyggelig med det du indtaster. Jo mere du oplyser om dit bytte, jo mere bidrager du til, at fremtidens balance i naturen er så optimal som mulig.

Dataindsamlingen gør os klogere
”Jäger er en apolitisk app. Vi vil ikke gøre os kloge på, hvilke arter, hvilke bestande, jagttider eller andre faglige spørgsmål omkring jagten, der skal være gældende. Det lader vi vidensinstitutionerne og interesseorganisationerne om.
Vores intention er alene at indsamle data fra brugerne på så enkel og indsigtsfuld en måde som mulig, mens det samtidig er detaljeret og nyttigt.”
, siger Brian Nonbo, medejer af Jäger.
Blue IT leverer platformen, hvor dataene skal præsenteres og kan modelleres, så det passer til det, der er behov for løbende.
Brian fortsætter, ”Brug derfor Jäger, der gør din lovpligtige indberetning langt lettere samtidig med at du aktivt bidrager til en sundere natur gennem dine data, som kan benyttes af forskere til videnskaben. Dermed er du med til at sikre, at vi i fremtiden ikke mister danske arter til de invasive arter og samtidig har de bedste betingelser for jagt.”

Slutteligt tilføjer Brian, ”Det er gratis at bidrage. Vi kender ikke prisen for at lade være før om nogle år.”.

Seneste nyheder og artikler

09.02.2024

"If the rules are stupid - be an anarchist"

Hos den eksplosivt voksende energivirksomhed, Eurowind Energy A/S i Hobro, prioriterer man at bibeholde den flade organisationsstruktur, hvor alle har noget at skulle have sagt. Også hvis det udfordrer de etablerede "regler" og processer.

22.01.2024

AndersenB2B:EAFC i Sydøstasien for 19. år i træk

Ejerleder- og direktørgruppen EAFC gennemførte sin 19. ”Networking and Market Discovery Tour” i januar, og denne gang var Kuala Lumpur i Malaysia målet.

10.01.2024

“Vi er teknologisk foran i Norden”

Og det skal vi da lige komme i tanke om, at TRECO i hvert fald er. Vi fik et meget overbevisende indblik i virksomhedens innovationsrejse ift bl.a. deres banebrydende Solitaire Robot til postsektoren.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.