Eksportnetværket, Export:1, er nu i luften efter en super kickoff

20+ virksomheder var i går samlet hos LITE A/S i Nørresundby, hvor vi i samarbejde med BusinessAalborg kunne byde velkommen til nordjyllands nye eksportnetværk.

Salgschef Morten Andersen gav os via aktiv debat et skarpt indblik i LITE A/S, som producerer og sælger bæredygtig belysning, og som i øvrigt levede helt op til hypen omkring deres flotte showroom. 

Hele arrangementet var fyldt med eksportrelaterede debatter, gruppeøvelser og matchmaking på tværs af brancher og industrier. Nogle af de emner der blev bragt i spil var digital eksport, deltagelse på messer, verdensmål og bæredygtighed, eksport via forhandlere og distributører, tilpasning ift kulturforskelle samt en lang række skarpe input fra de deltagende virksomheder.

Vi glæder os nu til at sammensætte gruppen af gode eksportører og fortsat facilitere en masse relationsopbyggende netværk. 

Seneste nyheder og artikler

18.11.2022

3 grunde til IKKE at netværke

Netværk kan få armene over hovedet. Det kan give dig og din virksomhed enorm stor værdi. Men det kan også være spild af tid... Eller hvad?

30.09.2022

Aviatec ApS og DHT Group A/S: "Vi skal da mødes"

Hvordan skaber man værdi efter at have deltaget på et netværksmøde? Dét er koden, der skal knækkes, når man netværker. Læs i denne artikel, hvordan to af vores gode B2B-medlemmer bruger hinanden og har taget action efter en god snak på et netværksmøde.

14.09.2022

Rekordmange besøgende hos System Cleaners® A/S med digitalisering som omdrejningspunkt

I sidste uge besøgte AndersenB2B-netværket virksomheden System Cleaners® A/S i Aalborg, som producerer nogle af verdens bedste løsninger indenfor rengøringssystemer til drikke- og fødevareindustrien. Arrangementet endte med at blive så populært, at en venteliste blev aktuel, og arrangementet blev tilmed den største gruppe besøgende hos System Cleaners® A/S nogensinde.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.