Strategisk networking & salg

Mød en af vores Convention-oplægsholdere, Lene-Chrstine K. Winther, indehaver af og direktør i Focused Mindset ApS, associeret partner i Struqtures ApS og paneldeltager for salg i Skanderborg Erhvervs Iværksætter Panel. Lene-Christine har solid erfaring indenfor salg og strategisk netværk og vil i hendes oplæg bl.a. komme ind på følgende:
 
-En anbefaling fra en relation giver dig 8% større chance for at få et møde end opsøgende kontakt. Derfor er networking en  af fremtidens vigtigste erhvervskompetencer.
-Menneskelige relationer kan ikke kopieres og kunderne køber tillid. Du er derfor med andre ord selv varen.
-Hvordan du kan anvende network som en stor del af din salgsproces.
-Anvend netværket som sparringspartner og luftventil mellem netværksmøderne.

Mere om Lene-Christine
Lene-Christine har over 20 års erfaring indenfor salg, salgsledelse og har flere gange opbygget salgsorganisationer fra bunden.

Inden hun startede som selvstændig sad hun med ansvaret for salg- marketing og kommunikation ved LMO, en stor rådgivningsvirksomhed i Århus, hvor hun var ansvarlig for opbygning af salgsafdeling, brobygning mellem salg og marketing/kommunikation samt kulturbærer ift at gøre en videnstung organisation mere salgsorienteret, så det blev sjovt at sælge og gøre en værdiskabende forskel for kunderne.

Lene-Christine anvender selv ca 1/3 af sin tid på strategisk netværk. Hun kender alt til vigtigheden af netværksrelationer, da hun selv har etableret en konsulentvirksomhed fra bunden i et red ocean, og hun ved det virker

Hendes tilgang er praktisk orienteret med stort fokus på omsættelighed til daglig drift og med en involvering, som møder den enkelte i øjenhøjde

Som konsulent arbejder hun pt meget med salgsprogrammet ”Gearing til Vækst” sammen med sin partner Birgitte Clausen, som understøtter hele eller dele af virksomhedernes vækststrategi og som sikrer, at værdikæderne på tværs af organisationen hænger sammen.

Hun er associeret partner i Struqtures, som brager frem i markedet og allerede nu bruges i nogle af Danmarks store, ikoniske virksomheder. Struqtures er en lettilgængelig metode, et framework, som sætter virksomheder i stand til lynhurtigt at identificere, hvor og hvordan der skal sættes ind for at give størst effekt på top- og bundlinie, kundefokus og medarbejderengagement. Metoden kan bruges på tværs af brancher/sektorer og i alle størrelser virksomheder, hvor der er brug for hurtige og mærkbare resultater, når organisationens performance skal forbedres.

Performance, engagement og kundefokus er hinandens forudsætninger og derfor er Struqtures også et stort ben i Gearing til vækst.

Gå til Lene-Christines hjemmeside.

Læs mere om B2B Convention 2020, hvor du bl.a. kan opleve Lene-Christine og få dit eget mødeprogram.

Latest News

10.10.2019

Blue IT bliver medejer af ny jagt app

Virksomheden Blue IT har udvidet forretningen og er blevet medejer af appen Jäger. Appen skal bruges som et værktøj til jægere, der kan hjælpe Miljøstyrelsen med indsamling af data, som bidrager til ny og forbedret viden om vores natur.

12.09.2019

Spar gennemsnitligt 45.000 ved at forhindre sygemeldinger

Flere og flere virksomheder oplever, at deres medarbejdere ikke trives på arbejdspladsen. Sådan en situation vil man ønske at undgå, både for medarbejderens og virksomhedens skyld. Job Vision kan hjælpe din virksomhed på vej mod en hverdag med større arbejdsglæde og medarbejdertrivsel.

11.09.2019

Vores 5 bedste råd til at blive en succesfuld networker

Læs vores mini-guide og bliv en succesfuld networker.

Interested in how we can help you?

Premium membership is required to access this function.