PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

Maskinfabrikken ESKO A/S

Hjemmeside: https://www.esko.dk/om-esko/
Adresse: Hagensvej 50

9530 - Støvring

Telefon: 66 44 57 88
E-mail: esd@esko.dk
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Tools & Machinery
Marine Industry
Netværk: AndersenB2B:Industry [Jylland]
AndersenB2B:Industry [Fyn & Sjælland]

Kontaktperson

Navn: Elsebeth Stampe Damgaard
Stilling: Sales Manager
E-mail: esd@esko.dk
Telefon: 66 44 57 88
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye leverandører, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
Maskinfabrikken Esko producerer kundespecifikke komponenter og maskindele samt udfører montage, reparationer og service på anlæg inden for en række brancher.

Vi råder over en omfattende og moderne maskinpark, så vi kan udføre de fleste processer i eget hus. Med 16 forskellige bearbejdningscentre og 28 medarbejdere, nogle med op til 35 års anciennitet, fordelt på to skift har vi både stor kapacitet og betydelig fleksibilitet til også at klare akutte opgaver. Desuden har vi en håndfuld faste underleverandører, som lever op til de samme strenge kvalitetskrav, som vi selv arbejder efter.

Maskinfabrikken Esko A/S er specialister i bearbejdning af emner i rustfrit stål, stål, jern, aluminium, messing, kobber samt ørige metaller og legeringer plast.

Vi råder over de mest moderne CNC-maskiner/multitaskmaskiner på vores maskinværksted og råder også over et smedeværkssted med erfarne og meget dygtige medarbejdere.

Ingen fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.