PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

DOT Steel Coating A/S

Hjemmeside: https://dot-nordic.com
Adresse: Industrivej 35, Stilling

8660 - Skanderborg

Telefon: 96280320
E-mail: mst@dot.dk
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Netværk: AndersenB2B:Industry [Jylland]
AndersenB2B:Industry [Fyn & Sjælland]

Kontaktperson

Navn: Michael Sigvardt
Stilling: Fabrikschef
E-mail: mst@dot.dk
Telefon: 96280320
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye leverandører, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
DOT er nordens førende full-service partner inden for overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse af stål.

Det særlige ved DOT er kombinationen af både korrosionsbeskyttelse, en komplet logistikløsning, kompetent rådgivning, hurtig levering og fleksible løsninger. Det giver dig en full-service samarbejdspartner, som er med i hele processen, uanset hvilken opgave du står med. Fra afhentning til levering. Fra vejledning til kvalitetssikring.

Vi ved, at hurtig tilslutning af færdigbehandlede komponenter on-site er afgørende for vores kunder og slutkunder. Som underleverandør overtager vi et full-service ansvar for al produktion og logistik.

DOT leverer professionel overfladebehandling overalt i landet inden for 48 timer. Med et af Nordens stærkeste logistiksystemer i ryggen er DOT din sikkerhed for leverancer af overfladebehandlede emner uanset adressen.

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.