PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

Advantis ApS

Hjemmeside: https://www.advantis.dk
Adresse: Rho 8

8382 - Hinnerup

Telefon: 25297586
E-mail: kdj@advantis.dk
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Advisory & Consulting
Automation & Robotics
Tools & Machinery
Renewable Energy
Development
Green Technologies
Netværk: AndersenB2B:Industry [Jylland]
AndersenB2B:Industry [Fyn & Sjælland]

Kontaktperson

Navn: Kim Jensen
Stilling: CEO & Partner
E-mail: kdj@advantis.dk
Telefon: 25297586
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Find new clients, Find new suppliers, Find new collaborating partner(s), To expand my professional network, To learn from others’ market experience

Beskrivelse af virksomheden
Advantis er en ingeniør- og udviklingsvirksomhed, som leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger.

Vi har eksperter, der kan hjælpe med at sætte gang i jeres automatiseringsprojekt og jeres optimering af udviklingsarbejdet. Vi kan i fællesskab spare jer for en stor kost, højne kvaliteten, og ikke mindst, gøre jer i stand til - på meget kort tid - at generere et nyt produkt.

Med Link-its softwareløsninger optimeres hastighed og kost, samt der sikres en tidsmæssig besparelse på op mod 50-90%. Fejl elimineres, da løsningerne sikrer korrekt produktionsgrundlag - altså korrekt BOM.

Automatisering af jeres CAD system er en investering i en markant forbedret konkurrenceevne.
Vi har kunder der er gået fra 4 ugers tegnearbejde, til nu via deres parametrisk model at kunne udføre det samme arbejde på bare 3-4 timer.

Ingen fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.