PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

FH Scandinox A/S

Hjemmeside: https://fhscandinox.dk/
Adresse: Strømmen 6

9400 - Nørresundby

Telefon: 2812 8661
E-mail: sja@fhscandinox.com
Land: Denmark
Brancher: Food & Food Processing
Netværk: AndersenB2B:Industry [Jylland]

Kontaktperson

Navn: Steffen Jakobsen
Stilling: Project Manager
E-mail: sja@fhscandinox.com
Telefon: 2812 8661
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye leverandører, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
FH SCANDINOX A/S er en produktions-, ingeniør- og handelsvirksomhed, der projekterer og leverer komplette procesanlæg og maskiner til følgende applikationer:

Mejeri
Iscreme
Food
Margarine
Læskedrik
Bryggeri
Slagteri
Agro
Farmaceutisk
Teknisk-kemisk
FH SCANDINOX A/S har knap 40 års erfaring og knowhow indenfor salg, projektering, fremstilling, montage og indkøring verden over. Vi har 3 afdelinger i Danmark, 2 placeret i Jylland og 1 placeret i København, samt et datterselskab i Norge.

FH SCANDINOX A/S har egen projekteringsafdeling, hvor medarbejderne arbejder ud fra en holdning om altid at præstere en hensigtsmæssig løsning, både når det gælder kvalitet, hygiejne, funktion og økonomi.

FH SCANDINOX A/S har egen montageafdeling. Afdelingens faste stab af engagerede, erfarne og ikke mindst fleksible montører, har løst opgaver i både ind- og udland. Alle vores montører er certificerede eksperter i rustfrit stål.Kvalitet i højsædet
Kendetegnede for vores produkter er kvalitet af en standard, som er tilpasset den enkelte kundes behov. Hvis det ønskes, står vi til disposition med alt lige fra behovsanalyse og opgavedefinition- til igangsættelse og indkøring af det færdige produktionsanlæg.

Ligeledes kan vi påtage os at stå for den overordnede styring af den samlede installations- og montageopgave.

Som Deres kommende samarbejdspartner ser vi frem til at arbejde sammen med Dem omkring nye projekter, hvor vi kan vise vores faglige kompetence og dygtighed ved at levere pålidelige og fornyende tekniske løsninger til produktionen.

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.