PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

FH Scandinox A/S

Hjemmeside: https://fhscandinox.dk/
Adresse: Strømmen 6

9400 - Nørresundby

Telefon: 2812 8661
E-mail: sja@fhscandinox.com
Land: Denmark
Brancher: Food & Food Processing

Kontaktperson

Navn: Steffen Jakobsen
Stilling: Project Manager
E-mail: sja@fhscandinox.com
Telefon: 2812 8661
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye leverandører, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
FH SCANDINOX A/S er en produktions-, ingeniør- og handelsvirksomhed, der projekterer og leverer komplette procesanlæg og maskiner til følgende applikationer:

Mejeri
Iscreme
Food
Margarine
Læskedrik
Bryggeri
Slagteri
Agro
Farmaceutisk
Teknisk-kemisk
FH SCANDINOX A/S har knap 40 års erfaring og knowhow indenfor salg, projektering, fremstilling, montage og indkøring verden over. Vi har 3 afdelinger i Danmark, 2 placeret i Jylland og 1 placeret i København, samt et datterselskab i Norge.

FH SCANDINOX A/S har egen projekteringsafdeling, hvor medarbejderne arbejder ud fra en holdning om altid at præstere en hensigtsmæssig løsning, både når det gælder kvalitet, hygiejne, funktion og økonomi.

FH SCANDINOX A/S har egen montageafdeling. Afdelingens faste stab af engagerede, erfarne og ikke mindst fleksible montører, har løst opgaver i både ind- og udland. Alle vores montører er certificerede eksperter i rustfrit stål.Kvalitet i højsædet
Kendetegnede for vores produkter er kvalitet af en standard, som er tilpasset den enkelte kundes behov. Hvis det ønskes, står vi til disposition med alt lige fra behovsanalyse og opgavedefinition- til igangsættelse og indkøring af det færdige produktionsanlæg.

Ligeledes kan vi påtage os at stå for den overordnede styring af den samlede installations- og montageopgave.

Som Deres kommende samarbejdspartner ser vi frem til at arbejde sammen med Dem omkring nye projekter, hvor vi kan vise vores faglige kompetence og dygtighed ved at levere pålidelige og fornyende tekniske løsninger til produktionen.

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.