PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

SST Enclosures A/S

Hjemmeside: https://sst-enclosures.com/
Adresse: W Brüels Vej 10

9800 - Hjørring

Telefon: 27 11 51 33
E-mail: rom@sindalsteel.dk
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Netværk: AndersenB2B:Industry [Jylland]
AndersenB2B:Industry [Fyn & Sjælland]

Kontaktperson

Navn: Ronni Schøler Mølving
Stilling: Salgschef & Partner
E-mail: rom@sst-enclosures.dk
Telefon: 27 11 51 33
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye leverandører, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
SST Enclosures er specialister i at designe og producere kapslinger i rustfrit stål, der kan anvendes til en lang række formål inden for industrien. Kapslingerne har til formål at beskytte følsomt og kritisk udstyr mod det omgivende miljø, og her er rustfrit stål et ideelt materiale på grund af dets uforgængelige egenskaber.

Vi har gennem årene forfinet vores produktionsprocesser og opbygget en enestående ekspertise inden for dette særlige produktområde, og i dag har vi branchens største know-how inden for design og udvikling samt produktion og finish.

Alle produkter lever op til de højeste kvalitetskrav og er testet og certificeret efter gældende standarder. Hver branche stiller forskellige krav til sikkerhed, test og myndighedsgodkendelser. Hos SST Enclosures arbejder vi med DEMKO IP 66 og UL type 4 og 4X samt IP og FDA.

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.