PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

DUEHOLM SOLUTION A/S

Hjemmeside: https://www.dueholm-solution.dk/
Adresse: Industriområdet 107

8732 - Hovedgård

Telefon: 42 36 47 61
E-mail: tu@dueholm-solution.dk
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Automation & Robotics
Food & Food Processing
Netværk: AndersenB2B:Industry [Jylland]

Kontaktperson

Navn: Tommy Uldall
Stilling: Salgschef
E-mail: tu@dueholm-solution.dk
Telefon: 40243084

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye leverandører, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
Dueholm Solution designer og udvikler innovative systemer og udstyr til produktionsvirksomheder, der stiller høje krav til kvalitet og hygiejne. Vi er drevet af at finde den rette løsning til dig.

Vores fokus er at skabe en løsning der løser dine udfordringer og samtidig øger kvaliteten og produktiviteten af dit anlæg. Det gør vi blandt andet ved at tage højde for de forskellige arbejdsgange i din produktion, så samspillet mellem nye og bestående installationer kommer til at fungere optimalt.

Vi er ikke bange for at gå nye veje for at komme i mål med den gode idé – og vi gør det naturligvis i tæt samarbejde med dig.

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.