PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

Movimentum

Hjemmeside: https://movimentum.dk/
Adresse: Amtsmandstoften 1

9800 - Hjørring

Telefon: 25 77 28 67
E-mail: kontakt@movimentum.dk
Land: Denmark
Brancher: Other
PR & Marketing
Design & Interior
Netværk: AndersenB2B:Industry [Jylland]

Kontaktperson

Navn: Markus Hasselgaard
Stilling: Ejer
E-mail: kontakt@movimentum.dk
Telefon: 25 77 28 67
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
Movimentum I/S består af to passionerede filmskabere, Gustav Idun Sloth og Markus Hasselgaard. Sammen har de lavet alt fra actionpræget reklame- og eventvideo til sagligt uddannelsesmateriale.


Vores samarbejde startede i 2009, hvor vi lavede vores første video sammen på hobbyplan. I dag driver vi virksomheden, Movimentum I/S i professionelt regi, og har gjort det siden januar 2017. Her har vi opbygget et bredt portefølje bestående af bl.a. reklamefilm, eventvideoer, e-learning-materiale og meget mere. Vi er begge af den opfattelse, at film og video er et uvurderligt redskab når det kommer til markedsføring og storytelling. Målet for os, er at finde og formidle den gode historie gennem video - kan man det, og forstår man at bruge video i en meningsfuld kontekst, så kan man gøre ting, der ellers ville være umulige gennem traditionelle medier.

Vi er kreative mennesker af natur, og nyder at få muligheden for at tænke anderledes og ideudvikle på en opgave, når det giver mening. Dermed kan vi både løse traditionelle produktionsopgaver, men vi har også muligheden for at tage skridtet videre og udvikle dit næste videokoncept.

YouTube-film

Ingen fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.