PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

Phidan Engineering ApS

Hjemmeside: https://www.phidan.dk/
Adresse: Industritoften 31

8660 - Skanderborg

Telefon: +4 52178 1229
E-mail: kkj@phidan.dk
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Netværk: AndersenB2B:Industry [Jylland]

Kontaktperson

Navn: Kim Krongaard
Stilling: Owner
E-mail: kkj@phidan.dk
Telefon: +45 2178 1229
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye leverandører, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
Phidan blev stiftet af Kim Krongaard i 2013. Phidan udgør et ungt team bestående af tre dedikerede ingeniører, Kim (indehaver), Thomas og Niels, der alle har rødder i mekanikerfaget, som de drager stor nytte af i deres nye virke som ingeniører. Alle Vi har alle rødder i mekanikerfaget, hvilket betyder, at vi har skruet i mange maskiner, biler og anden mekanik, inden vi blev ingeniører. De praktiske erfaringer fra mekanikerfaget kommer både Phidan og deres kunder til gode i rådgivningsprojekter.

Et af Phidans stærkeste kompetencer er evnen til at rådgive og støtte et projekt i alle faser – lige fra ide til endelig produktion.
Phidans kunder spænder vidt. Lige fra store internationale koncerner til små enmandsejede smedevirksomheder, som har fået en god ide. Fælles for kunderne er, at de har behov for ekspertise og bistand i forhold til udvikling af et nyt produkt eller for at løse en teknisk udfordring. Phidan kan assistere i alle faser, når det gælder:

-Udvikling af maskiner – både industri og landbrug
-Statiske og dynamiske beregninger (FEA – CFD)
-Opbygning af hydraulik/styring
-Opbygning og validering via teststande
-Produktionsoptimering
-Energioptimering, systemdesign
-CAD design Pro-e, Inventor, Solid Works

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.