PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

Overbeck Staal

Hjemmeside: https://overbeckstaal.dk/da/
Adresse: Fristrupvej 11

9440 - Aabybro

Telefon: 98 24 20 04
E-mail: kos@overbeckstaal.dk
Land: Denmark
Brancher: Manufacturing & Design
Food & Food Processing
Export

Kontaktperson

Navn: Kristian Overbeck Sørensen
Stilling: Adm. Direktør
E-mail: kos@overbeckstaal.dk
Telefon: 20651617
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye leverandører, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
Specialløsninger til fødevareindustrien
Overbeck er en højteknologisk smedevirksomhed, som udvikler og fremstiller specialløsninger til optimeret drift i virksomheder inden for fødevareindustrien.

Vi leverer såvel delkomponenter som færdige totalløsninger i rustfrit stål – samt software og automation. Uanset opgavens karakter løser vi den med en mission om at skabe mérværdi for vores kunder.

Med 15 års erfaring som leverandør til fødevareindustrien, er vi specialiseret i udvikling og fremstilling af skræddersyede løsninger, der både opfylder den enkelte virksomheds behov for optimering og samtidig lever op til branchens krav i forhold til bakteriologi og håndtering af fødevarer.

Til vores kunder indenfor detailslagteri har vi blandt andet leveret specialudviklede conveyoranlæg, maskinlinjer og manuelle arbejdsstationer. Hertil kommer løbende service- og reparationsopgaver, som vi også løser for en lang række kunder.

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.