Oplysninger om virksomheden

Mollie Facilitering

Hjemmeside: www.molliefacilitering.dk
Adresse: Gråpilevej 2

9260 - Gistrup

Telefon: +45 31 70 44 70
E-mail: pernille@molliefacilitering.dk
Land: Denmark
Brancher: Other

Kontaktperson

Navn: Pernille Knudsen
Stilling: Visuel formidler og facilitator
E-mail: Pernille@molliefacilitering.dk
Telefon: +45 31 70 44 70

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Find new clients, Find new collaborating partner(s), To expand my professional network, To learn from others’ market experience

Beskrivelse af virksomheden
Jeg kombinerer tegning, ord og visuelle strukturer for at oversætte og formidle det, du så brændende ønsker, at andre forstår.

Det kan være din forretningsplan eller strategi, som det er væsentligt at dine medarbejdere forstår og kobler sig på. Det kan være politikker eller arbejdsgange og processer i organisationen. Eller måske arbejder du for en 'sag', som du rigtig gerne vil skabe forståelse for?

Når tegning og ord mødes visuelt, og budskaberne indrammes og sættes på spidsen, så gør det indtryk!

Forståelse, overblik og hukommelse øges. Og produkter skabt til dette kan leve længe i organisationen/virksomheden og fungere som fælles landkort, pejlemærke og mål.

Med samme afsæt i visuelle strukturer, tegning og ord hjælper jeg også med at facilitere processer og workshops. Der kan f.eks. være tale om fornyelse af strategi, værdier og vision. Eller det kan handle om at 'samle viden op' og 'ordne den'.

Som begavet generalist er det netop min force at "spørge dumt", knække koder og skabe orden og overblik. Der hvor der f.eks. er mange medarbejdere, der kan og ved rigtigt meget, men hvor det fælles overblik eller den fælles forståelse kan styrkes. Og dermed også kommunikationen om, hvem og hvad virksomheden og organisationen kan og gør.

Jeg drives af at give mig i kast med mange forskellige områder og hjælpe med at se og formidle noget herfra. Der er altid en smuk, sjov eller vigtig rød tråd og en kollosal indsats, som fortjener at blive gjort synlig.

Ingen fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.