PREMIUM

Oplysninger om virksomheden

FGT Business Research A/S

Hjemmeside: www.fgt.dk
Adresse: S. Frichs Vej 40 C

8230 - Aabyhøj

Telefon: + 45 70207027
E-mail: mf@fgt.dk
Land: Denmark
Brancher: PR & Marketing
Netværk: AndersenB2B:Industry

Kontaktperson

Navn: Michael Flintholm
Stilling: Dir. Indehaver.
E-mail: mf@fgt.dk
Telefon: +45 22474695
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer, At kunne bidrage med nye relationer til netværkets medlemmer og dele viden og inspration med dem.

Beskrivelse af virksomheden
Hos FGT Business Research A/S arbejder vi udelukkende med research og telemarketing på B2B markedet for både nationale og internationale virksomheder.

Den skærpede konkurrence på det nationale og globale marked gør det nødvendigt for virksomheder at anvende nye værktøjer for at målrette deres salgs- og marketingaktiviteter. Det er præcist her, at FGT Business Research kommer ind i billedet. Vi kan bidrage med den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at nå ud til hele verden.

På vores kontor i Århus sidder et dansk og internationalt researchteam klar til at løse research og telemarketingprojekter i Danmark, Norden eller hele verden. Hos os kan man være sikker på høj kvalitet, og projekterne vil altid blive styret af en dansk projektleder.

Projektlederen er med til at sikre, at projekterne behandles seriøst, professionelt og med stort fokus på at skabe resultater for kunden.

Da vi er medlem af brancheforeningen Dansk Telemarketing Forening, kan vi garantere, at foreningens regelsæt omkring etisk og telemarketingmæssig adfærd altid bliver efterlevet.

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os på telefon 70 20 70 27 eller på mf@fgt.dk.

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af AndersenB2B og boost din forretning

I vores netværksgrupper skal deltagerne gå rigere fra vores møder, end da de kom. Det være sig ny viden, værdifuld sparring eller nye, relevante relationer til gavn for kommerciel aktivitet; helst det hele på én gang.

Vores primære målgruppe er industri-, fremstillings og eksportvirksomheder samt underleverandører hertil. Afhængig af den enkelte gruppe og det specifikke netværksmøde kan netværket henvende sig til flere aktører i virksomheden. I nogle grupper er netværket direkte henvendt til direktøren eller ejeren af virksomheden. I andre grupper vil indholdet være rettet mod den ansvarlige medarbejder for hhv. produktion, salg, eksport, R&D, marketing, HR etc.

Vi skræddersyer derfor alle vores møder, virksomhedsbesøg, temaer, debatter og netværksrunder, så de passer til vores medlemmer. Kort sagt; vi skaber rammerne for, at der bliver delt erfaringer, udfordringer og samarbejdsmuligheder mellem vores medlemmer (og gæster) - hver gang.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.