Oplysninger om virksomheden

Klimablock ApS

Hjemmeside: https://www.multiair.dk/profil/klima-block/
Adresse: Industrivænget 3, Lind

7400 - Herning

Telefon: +45 97132500
E-mail: info@klimablock.dk
Land: Denmark
Brancher: Ventilation & Cooling
Export

Kontaktperson

Navn: Britta Bach
Stilling: Adm. Direktør
E-mail: bb@klimablock.dk
Telefon: +45 41262077
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Møde nye kunder, Møde nye leverandører, Møde nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
EN MODERNE VIRKSOMHED
Uanset om du søger efter en løsning der omhandler udsugning i værksted, en svejsearm eller procesventilation så har Klimablock en løsning. Klimablock er en lille, top moderne virksomhed med stor erfaring. Vi har erfarne medarbejdere, som gennem mere end 35 år har været ansvarlig for projektering, levering og montering af effektive løsninger af procesventilation til træ-, plast-, jern- og metalvirksomheder. Vores erfaringer danner grundlaget for seriøse og kundetilpassede løsninger, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

TEKNISKE FORUDSÆTNINGER
Vi har alle tekniske forudsætninger – kapacitet, viden og erfaring fra løsningen af mange succesfyldte opgaver i både indland og udland. Herudover har vi noget, der måske er endnu vigtigere. Vi har nemlig evnen og ikke mindst viljen til at samarbejde. Et andet sted hvor Klimablock adskiller os fra andre leverandører af industriventilation, er vores konstante fokus på udvikling og innovation . Dette fokus er til stor glæde for vores kunder. Et eksempel på dette, er vores udvikling af automatspjældet, som sikre at der spares på energien. Dermed sikre vi vores kunder lavere driftsomkostninger.

VORES ERFARING - DIN STYRKE
Gennem årene har vi arbejdet sammen med både små og store virksomheder i mange forskellige brancher og nicheproduktioner. Det har givet os en solid erfaring med forskellige arbejdsprocesser og problematikker. Vores erfaring kombineret med vores mulighed for at levere fleksible og tilpassede løsninger er en stor styrke. Derfor har vi stor succes med at skabe det helt optimale indeklima – til gavn for virksomheden og medarbejderne.
Når vi har leveret et anlæg, følger vi op med løbende evaluering. Det styrker vores erfaring – og sikrer samtidig at løsningen hele tiden følger med virksomhedens udvikling og behov.

YouTube-film

Fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.