Oplysninger om virksomheden

Feifer Design ApS

Hjemmeside: https://feiferdesign.dk/
Adresse: Elbækvej 29

9440 - Aabybro

Telefon: +45 40530400
E-mail: tinna@feiferdesign.dk
Land: Denmark
Brancher: PR & Marketing

Kontaktperson

Navn: Tinna Feifer Møller
Stilling: Indehaver
E-mail: tinna@feiferdesign.dk
Telefon: 40530400
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Møde nye kunder, Møde nye leverandører, Møde nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
RETTE VEJ TIL BEDRE MARKEDSFØRING
Jeg hedder Tinna, og jeg brænder for mange ting – men især for godt design. Derfor er det også et sandt drømmejob, jeg har, for som grafiker kan jeg koncentrere mig om lige netop dét: At skabe designs, der får æstetik, drømme og budskaber til at gå op i en højere enhed.

Jeg har været en del af det aalborgensiske kultur- og livsstilsmagasin Appetize i 5 år, og det har givet mig en erfaring inden for magasinudvikling, som kun få i Nordjylland har. I tidens løb har jeg arbejdet med et hav af forskellige opgaver, så derfor er mit udgangspunkt, at jeg altid er klar til også at gå ind i de ting, der, kræver specielle fokusområder.

Når du henvender dig til mig, er det underordnet, om din virksomhed er stor eller lille – behovet er det samme. Og jeg er klar til at hjælpe dig, altid med faglighed og erfaring i bagagen og et smil på læben. Min passion er at gøre mine kunders visuelle designdrømme til virkelighed… og jeg elsker det!

FEIFER DESIGN TILBYDER;
-Visuel Identitet
-Tekstforfatning
-Fotografering & video
-Hjemmeside

Følg os på Instagram: https://www.instagram.com/feiferdesign/

Ingen fotos

Dokumenter/filer

  • Ingen dokumenter uploadet

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.