BASIC

Oplysninger om virksomheden

JEROS A/S

Hjemmeside: www.jeros.com
Adresse: Nyborgvej 8

5750 - Ringe

Telefon: 63623913
E-mail: jeros@jeros.com
Land: Denmark
Brancher: Retailers
Manufacturing & Design
Automation & Robotics
Tools & Machinery
Food & Food Processing
Export

Kontaktperson

Navn: Evita Rosdahl
Stilling: ceo
E-mail: evita@jeros.com
Telefon: 22102004
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Find new clients, Find new suppliers, Find new collaborating partner(s), To expand my professional network, To learn from others’ market experience

Beskrivelse af virksomheden
JEROS A/S ® er et dansk firma, med mere end 55 års erfaring og know-how indenfor produktion af servicevasker, grovopvasker, tunnelmaskiner, kassevasker og pladerenser til såvel fødevareindustrien som detailvarer branchen; bager, konditor, slagter, hotel- & restaurant, fast food, storkøkken o.s.v..

JEROS er specialister i rengøring af kritisk procesudstyr og producerer vaskeopløsninger til fødevare- og forarbejdningsindustrien, hvor der er høje krav og fokus på hygiejne og samtidig opnår et effektivt produktionsflow.

Automatisering af vaskeprocessen:
En automatiseret vaskeproces sikrer det samme effektive resultat hver gang, hver dag. Det sikrer et højt niveau af kontinuerlig ensartethed og fødevaresikkerhed, da systemet vasker med en temperatur på 52 ° C og skylles med 85 ° C. Herved sikres desinfektion af udstyret/komponenterne fra proceslinjerne uden nogen bakterier eller listeria.

Dræber bakterier og øger produktiviteten:
I de senere år har vi set et stadigt stigende fokus på hygiejne fra branchen. Med certificering fra Eurofins Steins kan JEROS garantere et bakterierfrit (listeria / salmonella) vaskeresultat inden for kun 3 eller 6 minutters vaskecyklus.
Vaskeløsningen er designet til at sikre den højeste kvalitet, hvor der ikke gåes på kompromis med fødevaresikkerheden og for at undgå krydskontaminering.
JEROS giver en generel øget hygiejnestandard med denne fuldautomatiske vaskeopløsning.

Undgå krydskontaminering:
I en konkurrencepræget hverdag, er det vigtigt at identificere måder, hvorpå det er muligt at optimere produktionsflowet og samtidig sikre hygiejnesikkerheden og eliminere risikoen. Derfor er det afgørende at vælge vaskeopløsninger, der hjælper med at opretholde et højt hygiejneniveau, hvorved risikoen for krydskontaminering mellem forskellige produktionsbatcher elimineres.

Minimer den uproduktive nedetid for vask:
En investering i automatisering af vaskeprocessen har en kort tilbagebetalingstid, da nedetid i forbindelse med manuel rengøring er massiv mindre. Samtidig sikrer det med lavest mulige forbrug af vand, kemikalier og elektricitet, hvilket medfører en række fordele for miljøet og bæredygtigheden. Med investeringen i en industriel vaskeløsning kan fødevarevirksomheden øge sin produktion betydeligt og koncentrere sig om at producere.

JEROS har mere end 55 års erfaring med at skabe værdi i kundens arbejdsdag. Fødevareindustrien er et af kernesegmenterne med fremtrædende referencer som Arla, PepsiCo, Nestlé, McCains, Cargill som en del af kundeporteføljen.

JEROS® er et globalt varemærke og arbejder inden for brancher som:
Kiks/bageri, korn, konfekture, mejeriprodukter, friskvarer, frosne produkter, granulater/pulver, kød, fisk/skaldyr, pasta, kæledyrsfoder, fjerkræ, færdigretter, salater, snacks.

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.