Oplysninger om virksomheden

World Translation A/S

Hjemmeside: www.worldtranslation.com
Adresse: Gammel Viborgvje 9A

8382 - Tilst

Telefon: +45 86 20 48 48
E-mail: info@worldtranslation.com
Land: Denmark
Brancher: Other
PR & Marketing
Export

Kontaktperson

Navn: Peter Davidsen
Stilling: Head of Sales and Marketing
E-mail: peter.davidsen@worldtranslation.com
Telefon: +45 22 64 52 15
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Møde nye kunder, Møde nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer, Find new clients, Find new collaborating partner(s), To expand my professional network

Beskrivelse af virksomheden
Mission:

Så enkelt kan og skal det siges: Vi udarbejder oversættelser til eksportvirksomheder, der skal bruge sprogeksperter, der kender markederne, forstår de tekniske termer og kan deres kram.
Vision:

Vi gør vores arbejde så godt, at sprogbarrierer ikke er noget at tale om. Derfor vil vi ikke nøjes med at være din leverandør af oversættelser. Vi vil være din sparringspartner og sammen med dig skabe et samarbejde, der gør det både hurtigere, sjovere og nemmere at erobre nye markeder og skabe eksport, vækst og nye arbejdspladser i din virksomhed.

Tre ord, der kendetegner vores indsats:

Omhu:

Viljen og lysten til at gøre sig umage i stort og småt er afgørende. Derfor lægger vi samme engagement i alle opgaver og stræber altid efter det perfekte og gør den ekstra indsats, der skal til for at gøre en forskel.

Omsorg:

Trivsel og godt samarbejde skabes ved at vise interesse og have respekt for kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Derfor sætter vi gode relationer, samvær og den inspiration, vi alle kan give hinanden, højt.

Omdømme:

Positiv omtale, synlighed og ry for at levere godt arbejde er afgørende for både vores kunder og os. Derfor er vores indsats med til at tegne omverdenens billede af kunderne og af os selv – og det forpligter.

Ingen fotos

Dokumenter/filer

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.