BASIC

Oplysninger om virksomheden

Focused Mindset ApS

Hjemmeside: https://focusedmindset.dk/
Adresse: Solbjerg Hovedgade 90B

8355 - Solbjerg

Telefon: +45 93 80 00 42
E-mail: lc@focumind.dk
Land: Denmark
Brancher: Advisory & Consulting

Kontaktperson

Navn: Lene-Christine Knüttel Winther
Stilling: Indehaver & Direktør
E-mail: lc@focumind.dk
Telefon: 9380 0042
Linkedin: Se profil

Hvad vi er på udkig efter i netværket:
Søge nye kunder, Søge nye samarbejdspartnere, Udvide mit professionelle netværk, Sparring og inspiration baseret på andres erfaringer

Beskrivelse af virksomheden
SALGSUDVIKLING - PERSONLIGT LEDERSKAB - ORGANISATIONSUDVIKLING

Hos Focused Mindset brænder vi for at udvikle menneskers fulde potentiale og få dem til at blive den bedste udgave af dem selv.

Vi er bevidste om, at vi hver især har mange kompetencer, men også forskellige kompetencer. Derfor har vi indgået et partnerskab, hvor alle som selvstændige erhvervsdrivende dagligt har hånden på kogepladen.
Vi har igennem en lang periode opbygget et kendskab og et sammenhold, der som team gør os utrolig stærke i markedet og i vores leverancer. Du vil derfor nemt kunne opleve, at vi kommer 2 konsulenter til opstartsmøder og/eller er en eller flere tilknyttet i forbindelse med leveringer, såfremt der er behov for det og det giver størst værdi for dig og din virksomhed.
Vi er din tryghed for, at der er bro mellem de forskellige processer, der igangsættes i virksomheden, så det hele i sisdste ende skaber en helhed..

Alene kan vi meget, men sammen kan vi meget mere.

Fotos

Bliv en del af netværket og få adgang til nye kunder

Med AndersenB2B-netværket får du nem adgang til nye netværkskontakter, potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører via 1-1 møder, events og faciliterede matchmaking-møder. Mød industrivirksomheder samt underleverandører og rådgivere til industrien via de mange netværksarrangementer, som afholdes i hele landet.

Netværk med fokus på at skabe forretning i uformelle og hyggelige men stramt styrede rammer.

BLIV MEDLEM

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.