Opkøb og besøg hos BEMA A/S

Vi har denne uge været forbi vores gode medlem Ronny Bæk og BEMA A/S; førende producent af skruetransportører til en lang række industrier.

Imponerende virksomhed, sådan en man helst skal opleve med egne øjne. Det får netværket heldigvis mulighed for den 5. december, hvor BEMA A/S er vært for et netværksmøde i Haderslev.

Vi kan afsløre, at programmet bliver både spændende og højaktuelt ift det nylige opkøb af og sammenlægning med Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik A/S.

“BEMA A/S og Anders Pedersen, Maskin- & Specialfabrik A/S forener kræfterne og etablerer landets største virksomhed indenfor snegleløsninger til det industrielle marked”.

Læs mere om sammenlægningen af BEMA og APMS i artiklen her.

Seneste nyheder og artikler

10.09.2024

Sådan forbereder du dig inden et netværksmøde

Konkrete råd til forberedelse inden deltagelse i et netværksmøde, så du har noget konkret at følge op på efter mødet og sikrer dig udbytte ift de ressourcer, du bruger på netværksdeltagelse.

02.09.2024

"Jeg troede, netværk bare var smalltalk"

Smalltalk kan i sig selv være helt afgørende, når du kommunikerer med andre mennesker. Men netværk er ikke = smalltalk. Netværk er derimod....

05.04.2024

Miniguide til det gode kaffemøde

Er kaffemøder spild af tid - eller kan de faktisk skabe stor værdi? Vi kommer her med vores bud på en guide til det gode kaffemøde opdelt i før, under og efter mødet.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.