"Jeg troede, netværk bare var smalltalk"

En god bemærkning fra en af deltagerne i sidste uge, hvor vi faciliterede netværk til Dansk Industri's Nordjyske Erhvervstopmøde i Aalborg.

Mange har uden tvivl samme opfattelse af netværk.
At det er tilfældig "småsludren" til diverse arrangementer.

Smalltalk kan i sig selv være helt afgørende, når du kommunikerer med andre mennesker. Smalltalk kan sikre den rette stemning, så dit budskab forstås korrekt.

Men netværk er ikke = smalltalk
Netværk er derimod = At skabe relationer med gensidig interesse i at hjælpe hinanden

Det kan være top angstprovokerende for mange at gå hen og tale med nye mennesker. Uanset om du er introvert, ekstrovert eller den i midten; ambivert.

Derfor giver det så god mening at FACILITERE NETVÆRK, så det skaber værdi.
Sørge for at deltagerne får talt sammen, præsenteret sig selv og virksomheden - kortfattet, og kommer frem til, hvordan de kan hjælpe hinanden.

Især den sidste del kan skabe ganske stor værdi, når vi tør fortælle, hvor vi har brug for hjælp og hvad vi konkret har brug for af assistance fra vores netværk.

En god huskeregel i netværk er også:
I morgen husker vi (nok) ikke alt det, vi sagde til hinanden,
men vi husker uden tvivl, hvilken mavefornemmelse vi gav hinanden.

That's it. Kernen. Prikken over i'et.
Nemlig mavefornemmelsen; at mærke, hvem man klikker med og har lyst til at lære bedre at kende - så det bliver til mere end smalltalk, men derimod reel værdi.

Seneste nyheder og artikler

16.09.2024

Opkøb og besøg hos BEMA A/S

Vi har været forbi vores gode medlem Ronny Bæk og BEMA A/S; førende producent af skruetransportører til en lang række industrier. BEMA A/S er vært for et netværksmøde senere på året, hvor vi stiller skarpt på deres nylige opkøb af konkurrent.

10.09.2024

Sådan forbereder du dig inden et netværksmøde

Konkrete råd til forberedelse inden deltagelse i et netværksmøde, så du har noget konkret at følge op på efter mødet og sikrer dig udbytte ift de ressourcer, du bruger på netværksdeltagelse.

05.04.2024

Miniguide til det gode kaffemøde

Er kaffemøder spild af tid - eller kan de faktisk skabe stor værdi? Vi kommer her med vores bud på en guide til det gode kaffemøde opdelt i før, under og efter mødet.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.