3 grunde til IKKE at netværke

Som det ses på fotoet, kan netværk få armene over hovedet. Det kan give dig og din virksomhed enorm stor værdi. Men det kan også være spild af tid... Eller hvad?

1)Netværk tager tid
Du skal ikke netværke, hvis du ikke har tænkt dig at bruge tid på det. Deltager du ikke på netværksmøderne eller mødes med dine netværkskollegaer, så er det svært at få tingene til at ske. Synlighed i netværk er vigtigt. Og bare vent, det er din tid værd.

2)Netværk koster penge
Den er god nok. Et godt netværk koster penge. Til gengæld skulle dit netværkkontingent gerne være en "bette" investering i forhold til den værdi, du får retur.  

3)Netværk kræver en indsats
I hvert fald hvis dit formål er at udvikle dig eller din forretning via netværk. Du kan sagtens deltage på netværksmøder og få en masse gode oplevelser på den måde. Halleluja for det. Men når du også prioriterer opfølgning mellem møderne, så skal du se værdi og forretning komme din vej. For god orden skyld bør du antage, at du er den, der har bolden efter mødet. Du skal give værdi til de andre, før de giver til dig.

Hvorfor dog så netværke, hvis det kræver så meget?
Fordi det kan give dig uendeligt meget igen, fordi det er meget sjovere end salgsmøder, fordi du udvikles både personligt og professionelt. Fordi din virksomhed bliver synliggjort, og du får skabt en masse ambassadører ude i marken. Fordi netværk betaler sig

Seneste nyheder og artikler

07.10.2022

Eksportnetværket, Export:1, er nu i luften efter en super kickoff

20+ virksomheder var i går samlet hos LITE A/S i Nørresundby, hvor vi i samarbejde med BusinessAalborg kunne byde velkommen til nordjyllands nye eksportnetværk.

30.09.2022

Aviatec ApS og DHT Group A/S: "Vi skal da mødes"

Hvordan skaber man værdi efter at have deltaget på et netværksmøde? Dét er koden, der skal knækkes, når man netværker. Læs i denne artikel, hvordan to af vores gode B2B-medlemmer bruger hinanden og har taget action efter en god snak på et netværksmøde.

14.09.2022

Rekordmange besøgende hos System Cleaners® A/S med digitalisering som omdrejningspunkt

I sidste uge besøgte AndersenB2B-netværket virksomheden System Cleaners® A/S i Aalborg, som producerer nogle af verdens bedste løsninger indenfor rengøringssystemer til drikke- og fødevareindustrien. Arrangementet endte med at blive så populært, at en venteliste blev aktuel, og arrangementet blev tilmed den største gruppe besøgende hos System Cleaners® A/S nogensinde.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Kom som gæst

Skriv dine oplysninger herunder og vi kontakter dig.