Kickoff møde for nyt eksportnetværk

20+ virksomheder var den 6/10-22 samlet hos LITE A/S i Nørresundby, hvor vi i samarbejde med BusinessAalborg kunne byde velkommen til nordjyllands nye eksportnetværk.

Salgschef Morten Andersen gav os via aktiv debat et skarpt indblik i LITE A/S, som producerer og sælger bæredygtig belysning, og som i øvrigt levede helt op til hypen omkring deres flotte showroom.

Hele arrangementet var fyldt med eksportrelaterede debatter, gruppeøvelser og matchmaking på tværs af brancher og industrier. Nogle af de emner der blev bragt i spil var digital eksport, deltagelse på messer, verdensmål og bæredygtighed, eksport via forhandlere og distributører, tilpasning ift kulturforskelle samt en lang række skarpe input fra de deltagende virksomheder.

Vi glæder os nu til at sammensætte gruppen af gode eksportører og fortsat facilitere en masse relationsopbyggende netværk.

Vært:
LITE A/S, Østre Fælledvej 11, 9400 Nørresundby
Se mere om LITE her

Seneste arrangementer

Dato: 8. november 2022

Komplekse forsyningslinjer i industrien anno 2023 + networking

Virksomhedsbesøg og netværksarrangement hos Aviatec ApS i Nørresundby.

Dato: 21. september 2022

Networking & Generationsskifte

Vi besøger vores netværkskollega Britta Bach og hendes virksomhed Klimablock Herning ApS. Virksomheden er i fuld gang med et generationsskifte, som vil være omdrejningspunkt for mødet.

Dato: 8. september 2022

Intelligent automation til fødevareindustrien

Fødevareindustrien, digitalisering og besøgsrekord

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.