Kickoff møde for nyt eksportnetværk

20+ virksomheder var den 6/10-22 samlet hos LITE A/S i Nørresundby, hvor vi i samarbejde med BusinessAalborg kunne byde velkommen til nordjyllands nye eksportnetværk.

Salgschef Morten Andersen gav os via aktiv debat et skarpt indblik i LITE A/S, som producerer og sælger bæredygtig belysning, og som i øvrigt levede helt op til hypen omkring deres flotte showroom.

Hele arrangementet var fyldt med eksportrelaterede debatter, gruppeøvelser og matchmaking på tværs af brancher og industrier. Nogle af de emner der blev bragt i spil var digital eksport, deltagelse på messer, verdensmål og bæredygtighed, eksport via forhandlere og distributører, tilpasning ift kulturforskelle samt en lang række skarpe input fra de deltagende virksomheder.

Vi glæder os nu til at sammensætte gruppen af gode eksportører og fortsat facilitere en masse relationsopbyggende netværk.

Vært:
LITE A/S, Østre Fælledvej 11, 9400 Nørresundby
Se mere om LITE her

Seneste arrangementer

Dato: 16. marts 2023

Networking & robotløsninger til fødevareindustrien

Robotterne er kommet for at blive - selv hos SMVerne

Dato: 28. februar 2023

Salg og udvikling uden skyklapper + Networking

Virksomhedsbesøg og netværksarrangement hos Röchling Industrial Allingaabro A/S.

Dato: 3. februar 2023

Networking & Eksport

Rokkedahl Energi ApS leverer bæredygtige energiløsninger til landbrug og industri i form af varmevekslere. Til dette møde deler vi eksportrelaterede erfaringer og udfordringer med hinanden i forhold til valg af salgskanaler.

Interesseret i at komme med som gæst eller høre om dine muligheder?

Der kræves PREMIUM eller PREMIUM+ medlemskab for at få adgang til denne funktion.