At turde at tage chancer som SMV

Hvis du vil møde en professionel virksomhed, der tør tage chancer og samtidig dele op- og nedture på rejsen, så skal du tilmelde dig dette netværksarrangement hos JS Ventilation A/S i Glostrup.

JS har siden 1984 leveret systemløsninger indenfor ventilation og er idag en af de førende udbydere indenfor bæredygtig ventilation. Innovation er et af nøgleordene for JS Ventilation. Deres mange opfindelser hen af vejen har gjort dem til en helt særlig spiller på markedet. De tør tage chancer og udvikle helt nye produkter, som ikke er set før; fx Cool Ceiling, som er køling via loftsystemet - dvs ingen rør og ventilationskanaler, hvilket reducerer etagehøjden og sikrer bedre totaløkonomi. Samtidig tør de satse på og investere i nye eksportmarkeder, som mange andre slet ikke ville overveje, herunder Bangladesh.

Men betyder det så, at alt er en succes og udfordringer aldrig har set dagens lys? Nej, det tager tid at få succes med eksport, og det tager tid for kunderne at forstå sammenhæng mellem pris og kvalitet på nye produkter. Det er nogle af disse processer, succeser og udfordringer, som JS Ventilation vil præsentere.

Udover at få inspiration til processen i din egen virksomhed, har du også mulighed for at gå hjem med nogle brugbare kontakter, da arrangementet afsluttes med faciliteret speed-dating, hvor vi matcher dig med relevante mødedeltagere på tomandshånd.

Dato:
Torsdag den 7. november 2019

Adresse:
JS Ventilation A/S, Malervangen 9, 2600 Glostrup

Program:
09.00: Velkommen + navnerunde v/ Sanne Kjeldsteen, AndersenB2B (samt kaffe og rundstykker)
09.30: Virksomhedspræsentation og dét at tage chancer som SMV v/ JS Ventilation A/S
10.20: Spørgsmål og kommentarer
10.50: Rundvisning hos JS Ventilation A/S
11.15: Faciliteret B2B speed dating - vi matcher dig med relevante deltagere på tomandshånd
12.30: Tak for i dag

Tilmelding: *
Via e-mail til sak@andersenconsult.com

*Ved tilmelding gives der accept til distribuering af navn, mail og telefonnummer via deltagerliste.

Latest Events

Dato: 2. oktober 2019

Virksomhedens rejse

Sika Design A/S præsenterede deres inspirerende og imponerende historie, krydret med en rundvisning og faciliteret speed-dating.

Date: 13. september 2019

B2B Morning Match

September 2019 - 21 deltagere

2019-06-12

Succeed as a SME in a busy working environment

June 2019 - 14 Participants

Interested in how we can help you?

Premium membership is required to access this function.